Kzlar kuafore bayadır gitmedim beline kadar gelen şacım var siyah bal kopugune ne kadara boyarlar boyatan varmı acaba bilen

Cansu37 valla onu bilmiyorum ama ombre sordum geçen 900 dediler sizinde siyah olduğu için açıcı işlem olması lazım yani yüksek fiyat isteyebilirler

Cansu37 Açma işlemi görecek önce sonra boya tahminim 600

Cansu37 Ekim’de boyattım açıldı sonra üstüne kumral Bakır atıldı 600 verdim şimdi daha fazladır ombrede bile 1000

Cansu37 vala ben Bursa’da oturuyorum saçım belime kadar. Kızıl istedim,saçlarım siyah.450 TL dedi çabuk alarmı falan dedim keratinle akmaz çabuk dedi 750 TL yaparım dedi

Cansu37 ombre yaptırdım saçım koyu kestaneydi 500 e yaptılar

Cansu37 ben en son 350ye ombre yaptırdım dip boyası yok saçlarım kumral ama diğer yerlerdende fiyat aldım 500-1500 arası komple boyatma deneyimim olmadığı için bilemedim gideceğiniz kuaförün semtine popülaritesine ismine bağlı kim ne dese yalan olur siz çevrenizden araştırıp fiyat bilgisi alın

Cansu37 3 ay önce açma boyama 1800 fiyatı.tabi kuaföre gorede fiyat degisir

Cansu37 geçen hafta kuzenim boyattı siyahtan döndü ama o açma boyama keratin bakım toplam 2000 ödedi.tabi kuaförde biraz abarttı yok yakmayan boya vs diye diye sonuç yine saçı yıprandı😁 hepsi kimyasal saça zarar vermeyen yokki