TombulHatun Yasak_elma ne demek canım düğün de giyeceksen bal köpüğü şal olur bak 😂 bende eşarbı yazın severim kışın üşütüyor 😂😂😂
Yasak_elma TombulHatun Demi dügün icin bal köpüğü olur👌Bende yazın eşarp takamiyorum acayip terletiyor sonra kayıyor şal taha iyi yazın bana göre🤭
Littlepanda TombulHatun tombuldan tombulaaa tombuldan tombulaaaa 📢 elbiseni denedin mi birde kaç beden aldın boy kilo oranına göre bende birkaç elbise beğendim buradan ama dar olsun istemiyorum 😅
TombulHatun Littlepanda brek brek Tombuldan tombula sesim geliyor mu 😂😂 elbiseyi denedim ama ben büyük almışım ya bol olsn dedim ama tam bedenini al elbise zaten salaş terziye verdim ben 😂😂
Littlepanda TombulHatun pufuduk dinlemedeeee 📢 bende bol seviyorum o yüzden sordum yapışsın istemiyorum ☺️
TombulHatun Littlepanda eğer benim aldığım şifon elbiseden alacaksan kendi bedenini al canım ben 2 beden büyük aldım göğüslerimden olmaz diye baya büyük oldu iade ile uğraşmiyim zaten etek boyu kesilecek diye verdim bugün terziye 😂😂😂
Littlepanda TombulHatun tamam çok teşekkür ederim 😇 yok canım farklı alacağım kahve zebra desenli ve pudra büyük çiçek desenli hoşuma gitti birkaç tane de tunik alırım dedim uygunmuş fiyatları ☺️
TombulHatun Littlepanda evet canım bende denemek için 1 elbise şal aldım baktım güzel tunik takım filan da alacağım yaz için🙂moda selvime de bak oradan daha sık alıyorum abiye bile almışlığım var oradan 😚
Littlepanda TombulHatun genelde Tugba ve Armineden alıyordum , bir de günlük giymek için modanisa ve Sefamerveden çok aldım ama bu ikisinden almamıştım canım sağol oraya da bi bakayım ☺️