seksihatun bende 22 sene evvel aynı senin bebişin gibi bir bebektim, aort koarktasyonu hastası olarak dogdum , çok nadir görülen bir hastalık kalpteki en önemli şah damarın dogustan dar olması ve buna ek olarak kapakcikta da sorun vardı ve de yetersizlik, ritim bozukluğu vs … Bursa , İstanbul , Balıkesir , İzmir götürdükleri her yerde %1 dahi yaşama ihtimali vermemişler . Ama sonra bir doktor demiş sadece yaşamaz ama yaşasa da ömrünün yarısından çoğu hastanede geçer diye … Ve Rabbim mucizesini göstermiş herkesin yaşamaz dediği ben sımsıkı sarilmisim hayata . Evet ömrümün yarısından çoğu hastanelerde geçti . Ne çocukluk yasayabildim ne gençlik . Çocukluğum camdan dışarıda koşan oyun oynayan çocukları izlemekle geçti , hayatımda hiç koşamadim yasaktı , kalbin saatli bomba misali koşarsan yorulursan hızlı hızlı atar bı anda tak eder durur dedi doktorlarım … Doğduğumdan beri tam 3 açık kalp ameliyatı 5 anjiyo geçirdim . İlk kalp ameliyatimi yapan doktor yanlış yaptığı için ömür boyu bu hastalığa mahkum edildim , çok çok fazla acılar çektim anlatılamaz derecede … Aynı doktor birkaç vukuat daha işlemiş bir ara görevden alinmislar şuan hala izmirde görev yapıyorlar … Yavrunuz çok özel bir çocuk . Dünyaya savaşçı olarak gelmiş. Bu yüzden çok çok güçlü olduğuna inanıyorum . Rabbimin izni ile o %1 dahi ihtimal vermedikleri çocuk ileride belki büyüyüp doktor olacak kendi durumundaki çocuklara şifa dağıtacak ☺️demem o ki siz hiç kimseye aldırmayın , dualarınıza, umudunuza ve evladiniza sımsıkı sarılın . Rabbim ol dedi diye bu dünya oldu , ve evladinizin şifa bulması da O’nun bir ol demesine bakar 🤲🏻 Rabbim evladiniza acil şifalar versin güç kuvvet versin sizlere de … Doktor seçiminiz çok önemli doktorunuz da iyiyse eğer gerisi tevekkül … Bana hâlâ ben 48 günlükken bana umut olan doktorum bakıyor 🤭 dualarım sizinle , Şafi ismi ile şifa versin evladiniza Rabbim 🤲🏻❤️ çok uzun yazmışım bende çok dolmusum senelerin birikmisligi var kusura bakmayın…