1232222 Merhaba hanımlar 6 gündür adet gecikmem var hamilelikten şüphe etmiyorum çünkü diğer adetimden bu yana ilşki olmadı ama adette olmuyorum test falan yapmam gerekirmiş anlamadım
Bosunadelirmedik 1232222 benim reglim cok duzenlidir. Gecen ay 2 gun geciktim. Bu ay da 1 hafta erken regl oldum. Havadan zaar. E sevisme yoksa bebek ihtimali de yok. Olursun. Hava degisikligindendir. Kiz niyr o kadar zaman yanasmadiniz🙃
TombulHatun 1232222 havalardan muhtemelen ya bende çok düzenli olurdum 2 aydır gecikiyorum en son reglim 16 gün gecikti sonunda kendiliğinden oldu
Yokdahanelerrr 1232222 bebek olması için disi ve erkek cinsel organın birleşmesi gerekiyor. Yine de kocam ceketini üstüme attı hamile miyim diyorsan bı test yap
Emommom 1232222 cinsel münasebet olmadıysa niye test yapmanız gereksin ki. Hamile kalabilmek için cinsel ilişki yaşanması lazım. Stresten hava değişiminden falan gecikmiştir. İlişki olmadıysa test yapmaya ne gerek var
Eskobar 1232222 ya gerçekten iyi sabrediyorsunuz Allah size peygamber sabrı vermiş ben iki hafta dayanamıyom koysalar saldırcak adam bana bi doktora gitsin hep kadınmı çabalamalı bu bi kusur değilki grip gibi hastalık
Emommom 1232222 ama şöyle de bir durum var. Geçen ay adet gördünüz ve sonrasında cinsellik yaşadıysanız hamile olabilirsiniz. Ama öncesinde cinsellik oldu sonra regl olduysanız imkansız gibi bişey
Emommom 1232222 kız biz ne bilelim hamilelik olmadığı sürece neden geciktiğini 😂 enfeksiyon kist falan da olabilir bak. Bir doktora git bence baksın adet söktürücü ilaç falan verir belki