Hayalperestbayan https://www.hizliresim.com/px2ddjv Arkdaslar bu üründen arıyorum guzellik merkezi 500 dedi 3 luye dha uyguna bulmanin yolunu arıyorum bulamadım internetten
gshande Hayalperestbayan ne ürünleri bunlar ? Markayı bilemiyorum ama başka markalardan önerebilirim 🙂 biri retinol diğerlerini okuyamadim
Rouge Hayalperestbayan buna o parayı vericegine bence the ordinary al daha iyi markayı bilmiyorum belki daha iyidir ama oyle olsa kesin bilirdim🌸
gshande Hayalperestbayan Retinol ( A vitamini) 🥕Kırışıklıklar oluşumunu engeller ( kolajeni destekler, cilt yenilenmesini sağlar, akne oluşumunu engeller . ( genelde önce nemlendirici üstüne retinol üstüne tekrar nemlendirici sürülerek yapılması öneriliyor güçlü bir icerik) akşamları kullanilmali ( hamileler kullanmamali) 🥕 Başlangıç icin retinol de 0.3 0.2 oranlarında başlanmalı asit nihayetinde cilt tolare edemeyebilir . Loreal revitalift retinol var düşük oranda oldukça iyi. Purest retinol de düşük oranda oldukça iyi başlangıç icin tercih edebilirsiniz. C vitamini 🍋 Leke önleyici, giderici kolajeni destekler (kırışıklık) , Cildi yeniler aydınlatır, parlatır. ( gunduz kullanılıyorsa gunes kremi surulmeli hemen ardindan) 🍋 Aslında cilt tipine göre değişen türevleri var ama , hatırlayamıyorum tam cosmed ( kuru cilt için kullanilabilir) , luv it markası tüm ciltler için uygun görünüyor. Dermoskin, purest , jeuvenile güzel ürün markaları. Hylanuric asit ( kuru cilt için ideal ) 💦 Nemlendirme, dolgunlastirma ,kolajen destekleme ( kirisiklik), hassasiyetler için, artık zaten her ürünün içinde var neredeyse. 💦 Kullanırken şuna dikkat etmek lazım muhakkak nemli yüze sürmek lazım mesela ; ben gül suyu sıkıyorum yüzüme hafif nemli kalıyor üstüne hylanuric asit sürüyorum. Sabah akşam kullanılabilir. 💦 L’oreal revitalift hylanuric asit ürünü, isana hylanuric asit ürünü kullanılabilir. Aklıma suan başka gelmedi. Güzellik merkezleri kendi ürünlerini ya da anlaştıkları firmaların ürünlerini kullanmanızı oneriyorlar ama kendimiz de daha uygun a halledebiliriz. Ben öyle yapıyorum 🙂
Fairytalee Doa Kozmetik’in serumları o kadar güzel ki hem de hepsi uygun fiyatlı zarar vermiyo hiçbiri cilde,aynı şekilde tonikleri kremleri falanda öyle,ben bu markayla tanıştım ve cilt bakımına başladım cildim inanılmaz derecede değişti 2-3 aydır