MatiG imzalı isterim o halde adresi özelden yazarım 🙊
Sekiz
bogurtlenliturta Çook teşekkürler 💜🩷💚
bogurtlenliturta ahah elbette ☺️
MatiG ah üçlü priz yapma böyle şeyler 😄 biz merakla bekliyoruz ama her zaman dediğimiz gibi sizin iyi olmanız daha önemli 🥰 isterseniz ara verin baktınız hala içinizdeki ses yazma diyor bırakırsınız 😊
MatiG Rabbim seni korktuklarından emin kılsın sen bol bol duanı oku bisey olmaz İnşallah gülüm ya 🤎😇
MatiG euzübillahimineşşeytanirracim😂😂
Woody Güzelim biz üç cocukla asla evde duramıyoruz ki. Her gün dışarıdayız aksi takdirde inanılmaz bir kaos yaşıyoruz.
Ancak bugun çıkmadık dışarı ve eşim de aksi gibi geç gelecekti. Ben de inanılmaz darlandım. En küçüğü nihayet uyuttum sanırken birden iki numara daldı odaya ve hoop küçüğü açtı gözleri. Tamam dedim ya, bugunluk sabrımın sonuna geldik. Haydin gidiyoruz
Atladık arabaya saat 10a geliyo gece, belki arabada uyurlar.
Açık bir yer görünce hadi dedim bir pasta ısmarliyim size.
“Kapatıyoruz yalnız” dedi adam “Mutfak kapandı.”
“Bir pasta da mı yiyemeyiz?” dedim
İçeriden patron olduğunu düşündüğüm adam,
“Recep Bey, hanımefendinin yeri ayrıldı, gönder pastalarını” dedi ve bizi oturttuğu masa buydu. Asıl olay bu anlayacağın.
Hoş pastayı ağzımıza mı yedik burnumuza mı yedik anlamadık. Önce iki numara kafasını vurdu masanın köşesine, şuan kaşında ceviz kadar bir şişlik var. En küçük çay tabağını attı yere, tuz buz. Büyük de tam arabaya binerken bariyere takılıp yüz üstü yapıştı. Sonuç, evdeyiz. Umarım artık güvendeyizdir.
Yoksa yeni bir hikayenin giriş kısmını mı yaşıyoruz. Ehehe:)
MatiG yaa tırstım canım şimdi sen dikkat et ve bol bol ayetel kürsi ve diğer duaları oku
MatiG kız bosver yazma bacım sen sağlığına bak çocukların var bide