Kızlar emzirip oruç tutan veya tutmayan var mı iki türlü de vicdan yapıyorum kızım 11 aylık ama tek meme emiyor ve iştahsız bir bebek sütümun azaldığını hissediyorum gündüz duymadığı için gece sürekli uyanıyor kafam allak bullak 😔🥺🥺🥺
Emzirme dönemin de oruç
Rudemim canım bence bunu bir hocaya sor sonuçta biz hocalar kadar bilgili değiliz sana tut yada tutma diyerek vebal almak istemem en doğru sağlıklı bilgiyi hoca verecektir ablamın düşük tehlikesi vardı ilaç kullanıyordu en son doktor ilaçları kesti hocaya sordu oruç tutayım mı diye hoca kendini iyi hissediyorsan ve ilaç kullanmıyorsan tut dedi şimdilik tutuyor çok şükür rabbim yardım etsin herkese
Rudemim kizimi emzirdigim gunler geldi de aklima her erdiğinde yemeklere saldirirdim elim ayagim bosalirdi oysa yeni yerdim neden aciktim ki derdim hayattimda yemedigim tatlilari çikolatalari yerdim markete gider bebek arabasinin altini tatlilarla doldururdum bu bana 2 hafta yeter derdim 2 gune biterdi cocuk beni emzikce midemi kaziyordu sanki adeta bu sekilde.oruc tutabilir miydim tutamazdim kesin diyorum duser bayilirdim.kesin suan tutuyorum cok sukur sende uzulme eminim seninde tutacagin vakit gelir soyle dusun senin evladini her emzirmen binlerce sevap kazanman demektir emin ol yavrunu emzirirken oruc tutmus kadar sevap aliyorsundur
Rudemim benimde 8 ay 7 günlük oğlum var sütüm kesilir diye tutamıyorum zaten zaman zaman azalma oluyo
Deli-hatun senin de daha küçükmüş canım bir de iştahsız bir bebekse çok zor oluyor
Rudemim yoo iştahsız değil çok şükür o problem 3 yaşındaki kızımda var 4 gündür hasta aç geziyo akşama kadar
Rudemim gecen yil kizim 9baylikti ramanazda ben oruc tutmistum zorlanmamistim bu yil da tuyorum . Bunyeniz kaldiriyorsa tutabilirsiniz ama kaldirmiyirsa veya da sutunuz olumsuz etkileniyorsa tutmayin 😌