• Muhabbet
  • Pandanız özledi sizleri😍😘

Merhaba nasılsınız kuzularım?Naber nasııı gidii😍🥰Özledim sizleri peki sizler?😜🤪Bende çalışıyorum yoğun oluyorum o yüzden giremiyorum.Şey bu arada hamileyim adetim gecikdi bu ay.Sizinle paylaşmak istedim sevincimi🥰☺Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin Amin🙏Öyrendiyimden beri çok mutluyum inşAllah sağ salim gelir dünyama👼Bu sefer prensesmi yoksa prensmi onuda sizlerle paylaşıcam inşAllah Allahın izniyle😚Pandanız kucak dolusu sevgiler gönderiyo sizlere❤🧡💛💚💜💙🤎💕

Bunu da buraya bırakıyorum🤗

Panda sizi tanımıyorum ama haber çok güzel yanıt vermeden geçemedim hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin isteğe gerekse bu mutluluğu yaşatsın inşallah 😊😊😊🙏9 aylık serüven başlıyor yani 🤩🤩🤩🎉🎉🎉🎉😊😊

Sexy_lady Çok teşekkür ederim can.İnşAllah evet başlıyo bakalım nasıl olcak🤭

Panda valla 9 aylık süreç en iyisi asıl mevcu doğduktan sonra başlıyor 😂👏🏻

Panda Hoş geldin , sağlıkla kucağına alırsın inşallah😊

Panda Ne güzel haberle geldin. Hoşgeldiin tekrardan… Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸

Panda hoşgeldin panda çok sevindim adına Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏼

ZRaporu Hoşbuldum canım inşAllah teşekkür ederim.Naber nasıl gidiyor?

Panda hoşgelmişsin, hayırlı olsun sağlıkla gelsin Bebiş 🙏🏻🤗

Panda hoşgeldın , hayırlısı olsun .. sağlıkla al kucağına.

Panda Hosgeldin 🐼 sağlıkla kucağına. Alman nasip olsun insallah