teplilerinizi bilmek isdiyorum sizce doru biweymi nasil karwiliyosunuz
evli olmadan cinsel iliwkiye tepkiniz
Bu durumun evlilikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Kaçıncı yüzyılda olduğumuzun farkına varalım.
Eminim kocanız sizinle evlenmeden önce çoktan bekaretini kaybetmiştir :)
herkesin kendi tercihi isteyen istediğini yapar
mesela benim fikirim helali olmadan cinsel yakinliga kotu bakarim sonucu herne olursa olsun
diana her şeyden önce çocuğuma her türlü bilgi birikimimi aktarırım belirli bi yaşa geldikten sonra da kendi kararlarını vermekte özgür olur. bu kız çocuk erkek çocuk meselesi değil. bilinçli çocuk yetiştirirseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. bu konu "utanç"la çok alakasız. çocuklarınızı kendiniz gibi yetiştirmeyin derim...
diana
Cinsel ilişkiyi kullanılmak olarak mı görüyorsunuz? Kadınların haklarını ezen kadınları gördükçe içim parçalanıyor. Kurandan bahsedersin şimdi... Kuranda erkeğe de günah kadına da... Ama kadın yapınca bir de bu dünyada cezalandırıyorsunuz hakkınız yokken.
Polemik yapmak için başlık mı açtınız acaba?
Fikirler hangi yönde olursa olsun saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar hayatlarına, mantıklarına, ideolojilerine veyahut ahlaklarına ne uyuyorsa onu yapmakta özgürler. Ancak ne yazık ki toplumsal kurallar ya da cinsiyet eşitliğinin göz ardı edildiği durumlarla da karşılaşılabiliyor. Herkesin kendi aklını, mantığını, vicdanını ve kalbini dinlemesini temenni ediyorum! 🌷
Kizlar postu acana herkes bi tepki vermisde ama malesef simdi bi çoğu kişi evli olmadan hamile kalip bebek aldirmak veya düşük yapmak için çozumler ariyolar daha 16-17yaş ve bebek aldirmak🤦🏻♀️Ben happy mom kulıaniyorum evliyim.bi bilseniz kaç kişi post acib hamileyim sevgilim sahib cikmiyo benden degil bebek diyo...gecenlerde biri 7aylik hamileydi ve sevgilisi sahib cikmiyodu kiz ortada kalmisti anneside uveydi.. Olan Masum bebeklere oluyo😑
Rasev bu tarz durumlar ne kadar üzücü, insanlar ne kadar acımasız ve toplum ne kadar bilinçsiz..
sevincala ben cinsel iliwkiyi kulanilmak olarak gormuyorum bence once bi dinleyin daha sonra fikirlerinizi sunun woyle anlatayim bu kulanma kelimesini gunumuzdeki kizlar safca birine awik olurlar erkeyinde awik oldugunu zanederler ve yakinlik verilir cinsel yakinlikdan bahsediyorum ve bikac gun veye aydan sonra oglan ortadan yok olur kizda oylece kali verir ona kulanilmak derim ben haberin olmadan kulandilar ve kali verdin malesef
Rasev Hanımefendi ister evlilik olsun ister evlilik olmasın, kız çocuklarından yaşlı kadınlara kadar hemcinsimize bir sürü baskı var. Bir sürü olumsuz olay oluyor. Evet anne babasız çocuklar bir yandan çocuk yaşta gelinler var. Kürtaj artıyor maalesef (bu da bilinçsizlikten oluyor çoğu zaman) bir yandan kocasından şiddet gören ve kimseye söyleyemen kadınlar da var.
Önemli olan birbirimize destek olmamız. Sence yanlış mı yaptı biri? Onu dışlayarak doğrusunu yaptıramazsın.