Asmin Elift hahahah eminim öyledir senle arkadaş kurucak insanın bi kere dünyaya ait olmaması lazım 😂
Duyguahin Elift düğünüm de sana inat erik dalı oynayıp kolbastı da oynuycam. Videoyu çekip sana atayim istiyosan kıskanç sey😆😆😆😆
Elift Duyguahin yürü be kim tutar seni hahahaha😸 senin netini kiskancam sende olmayan herşeye sahibim cnm
Ayteh ela 2019 da olmamız gidip evlenmediğin erkeyin altına yatmanı gerektirmez yaniyomu beklesin evlensin kotü kotü konuşturuyosunuz insani ha birde hamile kalip bebegi de aldirsin zaden modern insanlariz dimi
Ayteh sevincala tabiki kullanilmak degil ama onune gelen erkeğin altina yatmak çağdaslıkmı yani bumu? Gitsin evlensin ne yiyosa yisin yani
Belada Erkeklere karşı da aynı fikri savunabiliyor musunuz ? Bakın ben tabiki evlenmeden gitsin istediğiyle yatsın kalksın demiyorum ama şu savunduğunuz fikrin aynısını erkekler için de söyleyebiliyor musunuz ?
Duyguahin Evet cancikolarim cok mutluyum çok. Önce Allaha sonra halamin kızına şükrediyorum. Gerdegi atlattım çok şükür. Zaten eşim anal istemiyo. İstese de yapmadım ya😆😆😂 hersey dortdortluk yupppiiiiiiiiii
Duyguahin Belada sağol bitanem. Balayindayim inanılmaz harika geçti. Herşey mükemmel. Eşim tapiyo bana. Bir dediğimi iki etmiyor 😆😆😂😆😂😆😂😂😆
Duyguahin Belada zaten anal teklif etmez. Daha oral böle yapmadık. Ben kan gelip bekaretimi kaybedince ağladım. Eşimde beni teselli etti. Sarıldı öptü gözleri yaşardı. 😆😂😆😂😆😂😆😂😆😂😆
Belada Duyguahin kız tamam çok fazla dillendirme olan var olmayan var göz değer falan 😂 bak bana dönem dönem göz değiyor etrafımda yılanlar olduğundan 😂
Duyguahin Belada ayyy aynen aynen. Domuz elift kudurur şimdi hasetinden. Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum. Ama dediğin doğru haset çok. 😆😂😆😂😆😂😆😆