Belada Elift aman aman Allah gülmekten ayırmasın İnsan bakıp iç geçirir tabi ah benim niye böyle değil diye sinirden gülme gelebilir normaldir 😂
Belada Elift ay hadi canım daha önemli işlerim var seninle vakit kaybedemicem Sen bakıp gülmeye devam et hadi naş
Duyguahin Valla herkesin görüşü kendine. Bence bekaretini koruyarak her bayan yaşamalı. Yapmamak enayilik bence
Duyguahin Yapan bayanlara hakarete varan yorumlar yazmayın lütfen. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir. Ben anal ve oral yaşayan bir bayan olarak yaptiklarimdan pişman defilim. İyiki de bekaretimi koruyarak yaptım. Görüşlere saygı duymayı öğrenin lutfen
Elift Duyguahin sen zaten asmissin bakire olarak görmüyorum senin gibileri evlenmeden başkasıyla herşeyi yapmışsın zaten . Kocana saklamamissin kendini oda evkenince aldatır belkide seni
Duyguahin Elift yok hayır asla yapmaz bakır ve kimseyle çıkmamış . Dantel gibi nakış gibi isledim onu. Çatla da patla.
Elift Duyguahin senin gibi kadınlardan Allah korusun. Başkasıyla her haltı ye temiz adama yama kendini etme bulma dünyası belli olmaz o fazla inandirma buna kendini bence yalancının mumuda yatsıya kadar.
Elift Duyguahin adama igretirsin tecrübeli son ya gerdekde hadi kocacım bak şöyle Boyle diye ahahaha çok komik bı durum
Elift Duyguahin hahahay ne çatlayıp patliycam manyak hak ettiğini yaşarsın elbet bugün ağlama adam aldatinca hahahaha
Asmin Elift yaw ne konuşup duruyon Allahaşkına sen yapmadın ama kocan belki seni aldatıyor onunla ne alakası var keskinde aldatıyordur zaten böyle çirkef karıyı kim ne edecek 😂 CANIM
Elift Asmin aldatırsa aldatsin başını mi tuttun acep hahaha ne salaksiniz ya sizin gibi kaşarlar yuzunden aldatır adamlar zati 🤣🤣🤣 seninki aldatmış ellam
Duyguahin Beni asla aldatamaz. Kendişi kimseyle çıkmamış bu zamana kadar. Ve karşı böyle şeylere😆😆😆😂😆😂😆
Elift Duyguahin asıl emin olma bence zamanın ne getireceğini bilemezsin bide bakmış aldatmis Karşı çıksın dursun kendine okadar güvenme Adriana bile aldatıldı pehhh