Elzxxx cansus yorma kendini canım bir koca yapıyorlar ne yapacaklarını şaşırıyorlar hemen namuslu kadın tripleri hepte kendini böyle namuslu kadın triplerine girenlerde her oyun var ben anlamadım biz kimseye haram günah değil demiyoruz sadece insanların düşüncelerini yargılamak size düşmez diyoruz ama anlayana işte ah ah yorma kendini canım böyle insanlara laf anlatmak ha bir taşa anlatmışsın aynı
Elzxxx Rabisss ne güzel konuştun o yazan ellerin dert görmesin canım var böyle insanlar napalım ne yapsak be söylesek anlamıyorlar💕
MerveAkbs cansus evet çocuğum var ve öZgür elbette onun sahibi değilim. Ama unutmayın ki dini değerlerimize aykırı toplum değerlerine aykırı. Siz bunları sallamıyor olabilirsiniz pektabii bu da sizin düşünceniz saygı duyarım.
cansus MerveAkbs İnsanlara dayatmak da, baskı altına allmak da, toplum böyle istiyor sen de böyle yapmalısın demek de Allah'ın insanı yaratış biçimine aykırı: özgür, kendi iradesi olan, seçim yapabilen insan!
Rasev https://forum.mutluanneleriz.com/d/118529-karde-im-hamile-kalm-nolur-ak-l-verin Hadi girip forma bakin ve ne icin boyle yorum yapdigimi anlarsiniz
burcuk Rasev olaylara hep tek taraftan mı bakarsınız? Ya da şunu sorayım bu kadarı mı elinizden geliyor sadece?
Rasev burcuk formda postu acanin yazdiklarini okursaniz ne demek isdedigimi anlarsiniz😊ve fikrimi ordada yazdim ben
burcuk Rasev Ben de şunu diyorum. Evli bir çift çocuk dünyaya getiriyor. Bazı durumlarda çocuklarını istismar ediyorlar. Cinsel tacizde bulunanlar var. Ben diyor muyum evlenip çocuk yapan insanlar çok kötü insanlar! Baksana kendi çocuğuna neler yapıyor? Evlenip çocuk yapmak çok kötü bir şey diye. Demiyorum. Çünkü genelleme yapmak saçmalıktır. Her evlenmeden ilişkiye giren insan da evlilik dışı çocuk dünyaya getirmiyor. Tek taraflı bakmak derken bunu kastediyorum.
Elzxxx Rasev kız niye hakaret etmedin namusuz evlenmeden nasıl yaptın bilemem ne demedin tüh hiç olmamış
Elzxxx Rasev ayrıca biz küçük çocuklara git istediğini yap demiyoruz herşekilde küçük çocukların böyle bişi yapmasına karşıyız çünkü bu kızın rızası olsada tecavüzdür çünkü yaşı küçük
Rasev burcuk evlenen zaten aile kurmak cocuk sahibi olmak icin karar verir evlenir haa manyaksa orasi beni hic ilgilendirmez.ben karsima cikanlardan dolayi boyle tepki veriyorum
Rasev Elzxxx ben hickimseye hakaret etmem luzumu yoksa sadece fikrimi soyledim karsiligi sert olursa evet nammussuzda derim hakaretde ederim oyle biseyki elesdirie acik olmali yapa biliyosa
Rasev Elzxxx bu bi yeni gecenlerde 23yasinda bi kizinda basina gelmisdi baya olgun biriydi yasina gore ama sevgilisi onu ortada birakmisdi sonra bilemedik kiz nereye gitti admin hesabini silmisdi galiba