Hanımlar ben 1 yıldır evliyim ve bi tane bebişim var eşim işi gereği yanımda değil ve 2 hafta sonra dönecek onu bu sefer daha farkli karsilamak istiyorum bu arada 19 yaşındayım ve çok cekiniyorum eşimden hicbir şekilde ağzımı dahi açamıyorum ilişki sırasında ve artık ilişkime yeni şeyler katmak istiyorum artık daha farklı olsun istiyorum " eşimi çok seviyorum o yönden bi sıkıntım yok ama çok utanıyorum " sizce ne gibi değişiklikler yapabilirim -utanan maymuncum-

Aynı sıkıntı bndede var nasıl olcak bilmiyorum

Kendinizi bırakmayı deneyin kızlar yani o kocanız ve Allah ın izniyle ömrünüz onunla geçicek hangi bir gün utanacaksınız ki tadını çıkarın yavaş yavaş açılmayı deneyin bende öyleydim ama yavaş yavaş açıldım diyelim ya da eşimin isteklerini asla geri çevirmem ne istiyorsa yapıyorum böyle böyle de açıldım gitti 😂

Arzumm ayy bende çok utanırdım 3 yıl fln rahat sürdü utanma meselem. Tabiki eşim şikayetçiydi durumdan oğlumu doğurduktan sonra nasıl oldu bilmiyorum baya açıldım ama baya🙈 şimdi o da çok mutlu bende aynı şekilde sanki yeni evliymişiz gibi hissediyorum (5buçuk yıllık evliyiz) sal kendini bak o da çok değişecek

Gencanne0705 bende isteklerini asla geri çevirmem ama bilmiyorum ne yapsam nasıl yapsam 🤷‍♀️

Ummus-kaan daima mutlu olun inşallah peki nasıl acildiniz ne yaptınız bu utangacliginiz geçti ben planlıyorum gelince böyle böyle yapcam diyorum ama o gelince yine hicbir değişiklik olmuyo bende onun hevesinide kaciriyorum boyle olunca galiba 🤷‍♀️🤷‍♀️

Arzumm amin teşekkür ederim nasıl oldu bilmiyorum aslında doğumdan sonra oldu bide eşim çok yardımcı oldu dokunmak istedi görmek istedi zamanla alıştım kendini rahat bırak içinden geldiği gibi davran kendini bastırma daha güzel olacak

Arzumm Kapıdan başlayıp evin her tarafını mumlarla aydınlat canım!içeri girer girmez direk etkilenir zaten ,yatak odasına giden alana,yatak odasına !!salona ,yemek masasına koyabildiğin her yere koy!gelcegi zaman güzel yemekler yapmaya çalış en sevdiklerinden!güzel bi çikolata sosu hazırla tatlı için☺️☺️üzerine tek seferde açılcak rahat bişi giy!gömlek elbise gibi mesela ! Yoksa bornoz bilee olur yada sabahlık 😅burda önemli olan iç güzellik 🙈😅bi güzel hazrla kendini ona!güzel kokular sürün herrrr yerineeee🙃sonra eşine güzel yemek servisi yaparsın tatlı kısmına gelince üzerimdekini fazla olan kıyafeti çıkartıp ister yatak odasına götür eşini,ister masada çikolata sosunu üzerine döküp servis yap kendini ona 😇👻bundan daha güzel bişi olamaz onun İçin emin ol 💗💗

Gamze88 naaaptin abla beeee 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

Gamze88 aslinda senin ozel bir yer kurman gerek şoyle derdimizi anlatmak için senin dediklerni yapmaaak istiyrumm 😂 bu senin işin olmaali🤦‍♀️

Deren burası güzel sorun burdan yazarım canımm 😍🙈teşekkürler 🥰🥰🥰