DuyguSimral22 @Banuyildirimmi ben evlendiyim günden yapıyorum o yok zaten istememde hiç erkeklerin hassas noktası o bence yani bize yapmasalar birşey olmaz biz onlara yapmazsak o tadı almak için birilerine falan yaptırırlar aman kaldıramam güzel güzel yapıyorum işte 🤣🤣🤣🤣🤣
Limonlupopkek Banuyildirimmi ben kabul etsem esim yaomak istiyir ama bn alisamadim bir turlu. Ben yapiyirum ama. Esim kendi yapmak istemese bende yapamadım. Onun yapamayacağını ben neden yapıyım ki?
Sencerinannesi Sakinolmelis arkadas demis gratiste felan var trendyoldada olmasi lazimdi var cok öyle kullaniyorlar . Bu arada cekincek birseyiniz yok kimsenin ki mis gibi kokmuyor ( yeni dus almalari vs disinda)
Balllllllll Banuyildirimmi biz de karşılıklı yaparız ama çoğu zaman ben zevk aldığımda yaparım kocama onun dışında o da bana yapar yanii
Sakinolmelis Melmomss öyle ama insan bi hoş kokun istiyor ben kendimi öyle daha özgüvenli hissediyorum 😂
Melmomss Banuyildirimmi bende hep tek taraflı yapardım eşim hiç teklif etmemişti geçen ay ben teklif ettim zorlama vs yok tabiki o da istedi yaptı açıkçası çok hoşuma gitti 😅😅😅 şimdi de yanlız kalamıyoruz ev aşırı kalabalık 🤣
Fatma3880 Banuyildirimmi sen yapmazsan bende yapmiyorum diyin çekilin kenara biz 69 yaparız ve çok zevk alırız hatta bur kere ben oral yaparken adam hızla çekti yapmak için kafam duvara bir değdi kafam on gün sis gezdim 😅😅😅 dışarı adim atmadım şişi inene kadar
Melmomss Sakinolmelis her ilişki sırasında mutlaka duş alıyorum sizde de öyleyse koku falan olmaz hemencecik
Hgghhtytr Banuyildirimmi asla yapmayız daha ilk defa burda gördüm ne demek olduğunu ya bilmiyorum on neysede arka yani pis sonuçta midem kaldırmaz eşimin de aynı şekilde midesi kaldırmaz 😀ama genede yapanlara saygi duyarım
Ddimassh Benimki aksine kendine has kokusu olduğunu söylüyor.Akıntı için yıkıyorum her zaman ama özellikle koklar eşim.