merhaba kizlar.platforuma daha yeni uye oldum
hemen bazilariniz baslamayin erkeksin diye! Vallahi kadinim!
1 yil 2 ay evliyim.esim bana karsi isteksiz.benim isteyom baya pik derecede yani.beni istemiyo.isine gelirse yaklasir 2 dakikalik oda.
bana yetmiyor diye bilirim
ama bende yasamak isdiyorum bama kadinligimi yasatmoyo kizlar.4 aylik oglum var sezeryan oldum hemde ben.çok iyiyom kendim yani.neden boyle anlamiyorum
lutfen yargilamayin bende isfiyorum ama olmuyo ayda 1 kere olur 2 dakikalik
kendim kendimi bosalitiyorum fiskirarak bosaliyorum😔
nolir yalnis anlamayin hayatimda hic bosaltamadi beni esim.ancak kendini dusundu bana bosalma diyordu ben bosalicam derdi bana.olmuyoruz diye korunmayada gerek yok artik.beni o hale getirmiski kendim orgazm oluyorum gercekten benim icin çok üzucu
ne yapsam olmiyo.hayatinda kadin yok ama bi erkek nasil boyle dozerki aklim almiyo.ben hic zaman bosalmadim.ilk defa dün bosaldim artik dozemedim bosalmayi ilk kez bildim yani.napsam esim benden uzak.gecelik falan denedim ama banamisin demiyo
tartisik 7 gun once.bana kufurler etti.3 aydir bebek dogurmusun dedi ayip olsun dedi sapiksim dedi bana.oyle kotiyumki kendimi ezilmis kadin gibi hiss ediyorum😣
iliski
alyaomer ustune gitme bence dogumdan sonra hepsi boyle oluyo dogum yapmadim ama burdakiler dogumdan sonra eslerinin uzaklaştigini idda ediyorlar sende sanirim fazla ustune variyosun gitme biraz uzerine zor oluyo biliyorum buna benzer biseyler ara ara yaşiyorum... zor ama biraz sabirli olmanda fayda var gordun baktin ki o sana yanasmiyo sende yanaşma takma ona evde yokmus gibi yap oyle de dene bakalim ona nasil gelicek onun yaptigi gibi yapinca aynisini yap 🙂 ( ha sormadan gecemiycem 🤦♀️ kendi kendine nasil fiskirtiyosun biz cinsel iliskide yani esimle bosaliyorum ama tam fiskirtamiyorum da 😄🤷♀️ bu fiskirtma muabeti olmustu burda ondan sordum )
alyaomer @Deren cok güzel açıklamışsın👍🏻👏🏻Adamların üzerine gittikçe kendinlerini bişi sanıyorlar 😤biraz başını boş bırakcan,daha cok kendine bak o arada,daha güzel giyin süslen püslen ama ona pas verme evin içinde 😬yatağa girince mümkün oldukça yarı çıplak gir,pijama şort fln varsa öyle mesela ,bazen kazayla yatakta sürün ona pardon istemeden oldu de dön arkanı😎mümkün oldukça göster ama verme !!!bu her erkekte işe yarar !banyodan çıkınca seni giyinirken görmesine izin ver ama sanki onun seni izlediğini bilmiyormuşsun gibi ,onun dışında orgazm olman cok güzel!kendini mutlu etmeye devam et!umarım işe yarar yaramazsa üzülürüm senin için 💗
alyaomer bizede deye bilersen o boşalmağı men eliye bilmirem fıshqırdmagı nece edirsiz 😊
Meleyke2456 bende ögrenmekk istiyorum su firkirtmayi nasil yapiyorsunuz bosalma nasil oluyor yardimmm kizlar 🤣🤣🙈🙈
Azerikiz Meleyke2456 ya ben yapa biliyorum hizli hizli yaparsaniz olur sonra isinmaya bawlayacaksin su fiwkiracak uzerinden yuk kalkmiw gibi olucaksin parmakla flan yapanlarda var onuda hizli hizli yapin
Kelebek_16 birsey sorucam ama lütfen yanlis karsilama acaba Video varmi int bakabilecegim, aslinda Ben kendi kendime bosaliyorum ama benimkiyle beraber oldugumda olamiyorum
kendisi
tabiki cok mutlu oluyor bosaliyor cildiriyor resmen 😂😂 Ben arada bi fantasi giysileri
giyiyorum Adam resmen cildiriyor
ama Ben olamiyorum Sorun o 😅🙈kadinlarin G noktasi varmis hic duydunmu ☺️
Azerikiz yok canim ne yanliw anlamasi😌yok duymadim g ne? Yok canim bilmiyorum bowalmanin videosu varmi die ama googlede lez vigf yazinca bowalmada gelio
Olivetti ben biliyorum nerde olduqun