Akrep ipeksi 4-5 diye düşünüyorum ilk çocuğun bez-meme gibi bağımlılıklarının tamamen kesilip, kreşe başlama yaşı geldiği zaman falan. Nasipte ne varsa 🥰
Annesivekizi Benimkilerin arasında 2,5 yaş olacak. Daha fazla yaş farkı olan anneler hep çok iyi yapmışsın yaş ilerledikçe kıskançlık, kardeşini kabullenmeme daha zor oluyo diyo. Bence en ideal yaş annenin 2.çocuğa hazır olduğu yaş
Annesi-bebesi ipeksi kızım 3 ay sonra dört yaşına girecek bende 3 buçuk aylık hamileyim şmdi çok heyecanlı kardeşim kardeşim diye dolanıyor doğunca göreceğim yaş farkının artı yada eksilerini 😅 ama çok az yaş farkına da karşıyım ilk çocuğa tamamen ilgi gösterp bol bol vakit ayırdıktan sonra ikinci yapılmalı bence
Flamme Kuzenlerim arasında 2 yaş var asla çocukluktan beri anlaşamazlar. Kız kardeşim ile benim aramda 9 yaş var asla anlaşamayız 😂 anlaşmazlık durumu ne olursa olsun olağan birşey… En ideali anne ne zaman hazırsa o zaman bence
2bebelianakurt ipeksi 2 oğlum arasında 17 ay var zorluğu var ama güzellikleri daha fazla o. Yüzden iyiki olmus diyorum 🥰🌹
Poyraztaha30 ipeksi oğlum üç yaşında iki ay sonra doğumum var bakalım nasıl olucak ama çok korkuyorum inşallah zorlanmam🥲
Banuyildirimmi Miranidilmom helal yigitt🤣2yasinda aklmn kosesinden gecmiyor kendi evimiz arabimiz paramiz oluncaya kadarda gecmiycek esim dusunsun🤗
Cicikiz ipeksi 33 ay var benimkilerin aralarında kreşe gidiyor kızım oğlumla evde takılıyoruz iyki olmuş ama zor anne için nefes almaya hakkım yok gibi hissediyorum
Miranidilmom Banuyildirimmi Yok yok çok şükür o saydıklarının hepsi var da resmen evde hergün 3.dünya savaşı oluyor çocuklar kendi arasında benle eşim kendi aramızda😂
Banuyildirimmi Miranidilmom normal ya cok cocuk iyi ama maddi ve manevi hazirsaniz sorun yok ben 2turlude hazir degilim 4 5 yasinda dusunurum belki🤦♀️masAllah olsun bebislerimize