Beklemedeanne tebrik ederim darısı bana. Ben 6 ay önce boşandım anlaşmalı olarak ama aslında anlaşamayarak. Maddi manevi hiç bir hakkım olmadı nafaka tazminat ev araba vs. Çocukların velayetini dahi verdim. Aile evine döndüm. Çocukların velayeti onda kalıcak ama benimle olucaklae şeklinde anlaşmıştık o şekilde devam ediyor. Herkesin hayatı 4/4 lük. Ex eşim bir gün mutsuz olmadı. 29 yaşında ve hergünü 18/19/20 yaşındaki kızlarla sohbetle muhabbetle görüşerek geçiyor. İstemsizce takip ediyorum hayat enerjim damarlarımdan emilmiş gibi hissediyorum. Boşandığım için pişman değilim. Çok severek evlendim 7 sene evli kaldım ve sevgimin saygımın karşılığını bir gün alamadım. Bana kalsa evliliğe ben devam ederdim soruna sıkıntıya alışmıştım ama bana davrandığı gibi çocuklara davrandığı anlara tahammül edemedim. Çocuklarım çok ama çok daha mutlu huzurlu keyifli bir ortamda yetişiyor o açıdan pişmanlığım sıfır. Babalarıyla haftada 2 gün vakit geçiriyorlar ve bu süreçte el üstünde tutuyor. Haftanın yedi günü babalık yapmak ağırlık gelmişti ½ gün tam ona göre. Maddi manevi her anlamda çok bunalımdayım. Arkadaşım eşim dostum yok cidden tek başımayım. Sorguluyorum sürekli şu hareketi şunla değiştirseydim keşke belki böyle olmazdı gibi. Oysa %85 sorun ona ait. Benim yok diyemem ama beni tahammülsüz bir insana dönüştürmekte onun eseriydi. Sevdim, ilk göz ağrım dedim, benimsedim, neden onun hayatında kül kadar yer edemedim ? Ben bu kadar üzülürken o neden sadece yatak ve ev arkadaşını bir yenisiyle değiştirmiş kadar rahat ve huzurlu? Cidden 70 kilo bir et parçasından daha anlamlı değilmişim hayatında . İnsanlar neden bu kadar kalpsiz?
Bu kadar kısa sürede nasıl atlattınız neler yaptınız bilmiyorum ama okursanız bana bişeyler katacağını düşündüğünüz aktivitelerinizi benimle de paylaşın lütfen. Aylar oldu evden çıkamadım. Keyifli 2 saat vakit geçiremedim. Ağlamıyorum üzülmüyorum ama kendi kendime düşünmekten beynimi yedim . Çocukların onunla olduğu günlerde 24 saat uyuyorum sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum bir ayıl bir bayıl ah aman of. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmasın. Benim mutsuzluğum üzerine de onun mutluluğu
Kurulmasın inşallah. Ben toparlayamıyorum sizin toparlanmanızın darısı başıma inşallah aminnn