NigarJan Arzum94 mennen progestronu goturmeyib inkisafa gore goturmeliydi ona gore gwlmisam bele hele menimkide ozeldi
NigarJan Arzum94 german da pis deil prosto subelendiyim progestronu nie goturmedi nece ayda dusuy olub?
NigarJan Arzum94 sari cisim 3 m mende seher olur bulanma gece bide ahsam 7 sora basdayir gunorta olmur
Elba NigarJan biy sen hamilesen?kecen defe dedin olmur yoldashimda problem var diye oz ozune qaldi ya nece?
NigarJan Elba he hele cihmisdi labaratoriya zeif olub hec mualice almiyib sadece hamileliyi basimnan atdim ve heyqtimi yasadim ve galdim
NigarJan Elba men duz 9 ay ancag usag fikilesirdim her ay xestelenende pis olurdum ve kecen turkiyedeydim gordum nese xestelenmirem amma hamileliy fikrim yohuydu probleme gore urey bulanma oldu 5 gun seher getdim test eledim ozumde inanmadim
NigarJan Arzum94 progestronu verirdinse neeceb inkisafdan galirdi orda gosterir inkisafi Mene sam yazdi men dedim goya bilmicem derman yazdi dufaston
Elba NigarJan men seni coxhdan takib edieeme burda postlarini commetlerino gorurdum.Allah berk elnen versin baci