Nurellaaa bende kardeşime elbise alacağım supriz yapacagim bende bekleyeyim surda kalıpları nasıl acaba kumaşı falan ona göre alayım

Nurellaaa ben salaş sevdiğimden m beden ikili takım almıştım. İki iplik penye kumaştı. Yanında tafta eşarp hediyesi vardı. Malı iyi geldi ama kalıbı çok büyüktü xl gibi, o yüzden komşuma verdim.
    Diğer kıyafetlerin kalıbı aynı mıdır bilmem ama tam giydiğiniz bedeni alabilirsiniz.

zarifhanim beden küçük mü alsam ki tam beden mi alsam şimdi siz böyle diyince kararsız kaldım ama kumaş kalitesi iyiydi değil mi

Nurellaaa Ben s beden giyiyorum. M daha önce çok kullandım, ama modasenadan aldığım m aynı xl gibiydi. Siz hangi beden giyiyorsanız onu alın. Malı iyiydi, polyester naylonumsu bir kumaş gelir diye korkmuştum ama yumuşak ve terletmeyen tipti. Kumaş ismine bakarak alabilirsiniz. İki iplik, viscon, keten, krep, penye kumaş ürünler iyi oluyor genelde. Polyester için bir şey diyemem

zarifhanim bu modele bakıyorum ya iyi mi kötü mü bilemedim az para da değil tereddütteyim 🤦🏻‍♀️😂

Nurellaaa aerobin takım ise dökümlü durur çok ütü istemeyen hafif bir kumaş o. İçinize sindiyse alabilirsiniz ama yorumlar varsa onları bir okuyun mutlaka. Müşteri memnuniyeti önemli 😊

Nurellaaa valla ben iki sene önce 4 takım siparişi verdim vermez olaydim hepsinin bedenini büyük istememe rağmen çocuk kıyafeti gibi geldi o kadar kumaştan çalmışlar ki elbise dizimde duruyordu hiç memnun kalmadım birdaha da almadim ama şuan nasıl bilemiyorum dikkat etmen gereken mutlaka mankenin boy ölçülerine bakman o kısa ve alacagin şeyde ona göre kısa veya uzunsa kendi boyuna gören kiyaslayabilirsin