soulless Merhaba hanımlar. Benim adet düzensizliğim var. Bildim bileli boyledir Bi düzelir Bi geç gelir. Neyseki geçen ay kadın doğuma gittim kan verdim ultrasondanda baktı yumurtalık rahimde sorun yok temiz dedi. Ben henüz kan tahlilimi almaya gidemedim bazı sebeplerden dolayı. Yaklaşık 9 aydır evliyim artık çocuk düşünüyoruz. Reglime 4 veya 6 gün vardı denedik. Suan reglim 6 gün gecikti test aldım negatif çıktı :( Biliyorum denediğimiz zaman doğru zaman değildi reglime cok yakın Bi zamandı da. Asıl sorum şu hormonlarım bozuk anlaşılan hiç hormon tedavisi gören oldumu veya bilgisi olan varmı. İçime kurt düştü çocuğum olmaz diye Bi hüzün kapladı içimi 😓
Marbled soulless Sonuçların E-nabız’da vardır. Oradan bakmadın mı? Çocuğun olmaz diye bir şey de yok ayrıca. Sadece adet düzensizliği ile bu teşhisi koyamazsın yani üzülme.
Deleted_1 soulless 10 aydır bizde istiyoruz olmadı yanlız değilsin rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah bizelerede inşallah 🌺🤲🏻
Ayysssn Hormonlarınızın bozuk olup olmadıgına siz karar veremezsiniz ki canım. Bence bi eşinde baktırsın kendine. Doktorlar ilk 1 sene olmamasını çok doğal karşılıyo zaten. Bende 9 aylık evliyim benim de çocugum yok henüz yanlız değilsin😊
soulless Marbled buraya paylaşamadım şöyle yazsam LH=12,66 FSH=5,74 Estradiol E2=95,60 Serbest T4=16,94 Serbest T3=4,29 TSH=2,87
Nietzsche soulless yanlarına referans değerlerini de yazar mısın. Şimdi kendi bildiğimiz hastaneninkine göre yorumlarsak yanıltıcı olabilir. Bazı hastanelerin ölçüm cihazı ve referans aralığı farklı oluyor . Ya da e nabızdan bakıyorsan ,sıkıntılı olan değerler kırmızı yazıyor zaten .
Eskobar soulless bir denemeyle olmayabilir hemen karalanma doktor kontrolünden geç gebelik planlaması için folik asit kullanımına başlatır muhtemelen korkma doktoruna güven
soulless Nietzsche kırmızı yok birde hepsinde yazmıyor referans. Olanları yazayım Serbest T4 = 16,94 , Referans=12-22 Serbest T3 =4,29 , Referans=3,1-6,8 TSH=2,87 , Referans=0,27-4,2
Marbled soulless Normal şartlarda t4 yüksek ama hastanenin referans değerine göre normal. Lh, FSH ve Estradiol da kanı verdiğin gün adet açısından hangi döngüdesin ona göre değişir. O yüzden yorum yapamıyorum.
soulless Marbled p.tesi giderim hastaneye. Çocuk açısından korktum olmaz korkusu düştü içime ondan düştüm bu kadar peşine. İlgi alakanız için teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin 😍❤️
Deleted_1 Marbled aynen canım inşallah bizde bi gün hayırlı haber alırız nasipten ötesi yok herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🌺🤲🏻