Kızlar geciktirici sprey kullanmak istiyoruz ama hangi marka alınır güvenilir mi bilemiyorum. Sizlerin kullanıp memnun kaldığı varsa size zahmet yazar mısınız?
Geciktirici
Sakinolmelis tavsiye üzerine delay sprey aldım. İğrenç ötesi hiçbir işe yaramıyor. Ben kullanıp memnun kalan kimseyi görmedim. Bildiğin uyuşturuyor erkek hiçbirşey hissetmiyor ereksiyon bile olamıyor git düşün. Parana yazık
soulless anladım canım ama spreylerde iyi sonuç alabilmek için bir saat önceden sıkın diyorlar
Sakinolmelis kullanım talimatına uyarak yaptık. Sonucu vasattı yani hatta burda bile sormustum nasıl kullanılır diye Bi ise yaramadı
soulless hmm anladımm
Burda bir haptan bahsettiler biraz pahaliydi ama aldik . Esim içtikten sonra 5 saat kadar sonra iliski oldu ve baya etkiliydi. Bir saatten fazla surdu en son skldik kendimiz bitirdik 😂😂 isin kotu tarafi icinde sadece 3 tane hap var. 10 tane falan olsa icim yanmicak,,😂
İlk hapta 3 saat bekledik istedigimiz sonucu alamadik demekki en az 5 saat kadar beklenmesi lazim
Kirpapatyasii hap ismi nedir acaba ??
Sakinolmelis viga5000 mavi sprey var biz kullanıyoruz çok sıkmamk gerek 2 3 fıs ilişkiden yarım saat kadar önce ama eveet biraz uyuşma oluyor normalden daha az zevk alıyor. Arada kullanıyoruz uzun süre ilişki olmadığında erken gelmesin diye
Priligy hapi. İctikten sonra 5 saat beklenmesi lazim iyi bir sonuc için☺️
Kirpapatyasii kaç sürüyor peki etkisi
Fire kisiden kisiye degisir mi bilmem ama bizde bir saatten fazla sürdü. En sonunda kendimiz sklip bitirdik😀
Sakinolmelis bizde krem kullanıyoruz geciktiricilerin çoğunda uyuşma oluyor daha az zevk alıyorlar ama neticede alıyorlar 😁 hep onlar mı zevk alıcak azıcıkta biz alalım bizde kullanıyoruz kan ter içinde alıyoruz artık bitsin diye o derece 😁 bu krem sayesinde farklı pozisyonlar deneyimler edindim 😁
Sakinolmelis stag marka
Sakinolmelis stag geciktirici sprey
Crnimoo teşekkürler
Sakinolmelis sprey degil de Sexshoplarda haplar var. Onlar daha cok ise yariyo geceyi sabah ediyoruz 😄
Safinaz tehlikeli onlar ya hap diyince aklıma hep dizilerde hap kullanıp kalp krizi geçirenler geliyor😂korkuyorum
Sakinolmelis hahha benim de aklima gelmiyor degil 😆 uyku yapiyor baska yan etki gormedik