Merhaba aranızda tefal robot süpürgesi kullanan var mı acaba ? Kullanıyorsanız memnun musunuz?rbot süpürge istiyorum aklımdaki roborock s5 max bi mağazaya gittim bilgi almak için bayan tefali önerdi roborock ile aralarında 500₺ gibi bir fark ile tefal pahalı ama fiyata takılmak istemiyorum iyisi olsun bir kere alınan şeyler bunlar en azından temiz güzel bir şey olsun istiyorum şu anda indirimde haftasonuna özel bu fırsatı kaçırmak istemiyorum yardımcı olur musunuz acaba ?

Tazeannee internette karşılaştırma videoları vardır belki onlara bakın bence ama ben olsa. S5 alırdım çok iyi olduğunu duymuştm bende viomi v3 var çok memnunum

Tazeannee canım bende sen gibi araştırırken Tefal önerdi bı teknolaji magazsi ama bı kaç mağazaya sorunca tehalden şikayet aldıklarını roborok önerdikleri söylediler ben o yüzden almadım roborok bende de d9 var bende çok memnunum iyi araştırmanızı oneririm

Defne21 Ben de roborock s5 aldım dün,daha kurulum yapamadık ama oradaki görevli de en son en iyisi bu dedi

Tazeannee kız yanlış yazmışım ben önerilen roborok zaten ama. Eşim o dönem gitmiş dream d9 almış çok memnunum bicok arkadasimda roborok var zaten güle güle kulanin