_Dianna_ Merheba kizlar 2- y ci catlatma ignesiyle aranizda hamile kalan var mi? 1 ci ignemde olmadi 2 ci yapildi dun 🙏
ZeynepSare9485 _Dianna_ ben iki kere catlatma iğnesi kullandım ikisindede hamile kaldim ama 1 düşük birde dış gebelik geçirdim
Enda _Dianna_ ben 11 gün önce 3. İğnemi vuruldum 3 gün sabredebılırsem 3 gün sonra kan testi yaptıracağım 😂😂
Elf İlk yapılan çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım. Arkadaşıma iğneyi vurup 3gun sonra aşılama yapmışlardı şimdi sonucunu bekliyoruz
_Dianna_ masumperi canim nasilsin ? Agrilarin oldumu? Ben 2 ciyi o kadar hafif geciriyorum ki olmadi sanirim hic agrim olmadi
masumperi _Dianna_ arada tek tük kasığıma iğne saplarmış gibi bişi girip çıkıyo arada nadiren başkada bişi olmadı merakla bkliyorum
_Dianna_ masumperi hafif agrilarim var dun iliskiden sonrada hafif agrilar oldu yarin 12 ci gunum test yapmayi dusunuyorum. Sen nasil oldun canim? Testi ne zaman yapiyorsun
uykucu_ykuuu54 _Dianna_ ben. Suan sükür kizim 29 aylik. Rabbim sizede nasio etsin. Ben igne olunca 1 hafta bol bol kuru incir yedim
masumperi _Dianna_ benimde ara ara hafiften ağrı giriyo test yapmak istiyorum ama negatifi görürsem üzülcem die bkliyorum adet gününü inşallah tutmuştur bu sefer hayırlısıyla sağlıkla
_Dianna_ masumperi 2 gun once yapdim negatifdi canim ama bana adeti bekle dediler erken ola bilirmiw gec ovulasyon olmus da ola bilirmiw hayirlisi insAllah