Iyi geceler kızlar. Bu konular belki farklı farklı zamanlarda dile getirildi ama ben içimi dökmek istedim çok canımı sıkıyor 😔 eşimle normalde haftada 2 3 kez birlikteliğimiz olurdu son 1-1.5 aydır doğru düzgün yaklaşmıyor bana 10 günü geçiyor ben istek belli etmesem gelmiyor çok yoruluyormuş.. Eve geldiğinde çoğu zaman uyuyor zaten. Ben gebeyim ve memlekette değiliz kimsem de yok artık patlayacağım. Eşim de benden uzaklaştıkça her konuda daha çok canım sıkılıyor. Sizlerden hamilelik döneminde böyle şeyler yaşayan oldu mu? Me olur yardımcı olun ben nasıl bir tavır takınayım ne yapayım 😭😭😭

Henüz hamile olmadığım için tam anlayamam seni ama her evlilikse böyle oluyo çok takma üzerine gitme eşini sen daha iyi tanırsın ona göre davran cnm

Ranannnnn bebeğe zarar vermekten çekiniyorda olabilir ben bulantilarimdan dolayi esime yanasamiyorum mesela ona sık sık aciklama yapiyorum yanlis anlamasin diye ki kendide goruyor zaten halimi. Sizde esinizle bir konusun bence eger bebekten dolayi korkuyorsa ona zarar gelmeyeceginden hatta dogumunuzu kolaylastiracagindan falan bahsedin 🌸

Minniemouse çok defa sordum ve açıklama yaptım tek söylediği bebekle veya benimle alakalı değil kendisi çok yorgunmuş. Işte çekincelerini açıkça söylese sorun etmeyeceğim ama böyle uzaklaşınca üzülüyorum 😔

Merve18 gebelikte insan daha fazla hassaslaşıyor sanırım ister istemez üzülüyorum 😢

Ranannnnn evet hamilelikte bende benzer şeyler yaşadım eşimin işide baya ağırdı o zamanlar doğumdan sonra düzeldi hatta bayada arttı üzülme bebeğe bişey olur diye korkuyordur genelde böyle düşünürler

Ranannnnn belkide gercekten yoruluyordur biraz zaman tani🌸 onun harici sikintiniz yoksa duzelecektir bence 💕

Ranannnnn canım uzaklaşmasının altından fazla bişi arama erkekler içlerine kapanıktır genelde belki işleri iyi değildir vs belki canını sıkan bişi vardır ve seni üzmek istemiyordur ben çevremde çok duydum öylelerini en basitinden bir örnek vereyim abimin işleri iyi gitmediği için morali çok bozuktu yengemle hiç ilgilenmiyordu sonra düzeldi herşey yolunda sana tavsiyem sana derdini anlatabileceği şekilde yaklaş ona

Haklısınız kızlar ben de biraz yalnızlıktan ona yükledim galiba 😢 eşim polis ve bu ara tayinden dolayı yer değiştirdik yorucu çalışıyorlar gece gündüz düzeni yok. Sizin dedikleriniz de içimi rahatlattı çook teşekkür ederim. Bunun normal olduğunu sizlerden de duymak iyi geldi bana biraz sabır edip dişimi sıkacağım inshaAllah herşey düzelir ❤️

Ranannnnn inşallah sıkma canını her insanın öyle bi köşeye çekilip yalnız kalma ihtiyacı olabiliyo herşeyden çnce eşinin herşeye rağmen arkasında ve ona destek olduğunu hissettir ona emin ol ne derdi olursa olsun daha rahat anlatabilecektir sana ben 6 aylık evliyim bişanlıyken bazı sorunlar yaşadık ama şuan herşekilde onun arkasında olduğumu ve destek olduğumu gösteriyorum ona ve şuan işiyle alakalı yada ailesel ne olurla olsun eve gelir gelmez paylaşıyor benimle hatta bazen eve gelmeden arayıpta söylüyor yurtdışında kalıyorum ben ve eşimden başta hiçbi ailem yok yanımda o bana tutunmuş bende ona işte evliliği aile yapan en önemli nokta budur herşeye rağmen birlikte el ele yürümek birbirine destek olarak inşallah söylediklerim işine yarar ve sende üzülmezsin bu arada hamilelikte stres üzüntü iyi değil üzme kendini bebeğine yazık herşey gönlünce olsun

Ranannnnn benim eşim çok şükür evli ikende hamile ikende hiç benden uzaklaşmadı şu andada 8 aylık bebeğim var hamd olsun allahıma bana daha çok düşkün yorgun olsa dahi ben onu daha çok kendime çekiyorum mesela ilgisini çekecek şeyler yapıyorum makyaj yapıyorum giyiniyorum işteyken bile arayıp ona ne kadar çok sevdigimi özlediğimi söylüyorum çok şükür Böyle sorunuö olmadı olmasında

Dgcesra tşk ederim düşüncelerin için canım hayat öğretiyo insana olgun olmayı evlilik gerçekten çok başka bişey bekarlıkla hiç alakası yok bi insanla aynı yolda bi ömür sürdürmen gereken bi hayat ve ne kadar insan olumluysa hayatada o kadar mutlu sorunsuz atılır insan ailesini seçemez ama eşini seçebilir ama seçeceği eşide yönlendirmek gerçekten kadının elinde erkeklerde bunu farkında kadınsız bi hayat süründürür ama işte onlar biraz gururlu takılıyor 😄

Semanur21 canım gerçekten çook güzel ifade etmişsin ben de dikkate alacağım inshaAllah hem eşimle huzurum hem de bebeğim için çook teşekkür ederim ☺️ teselli buldum ben de elimden geldiğince desteğini hissettirmek için çabalayacağım 🤗

Semanur21 çok haklısın canım benim hani derlerya insanın büyüdükçe mi artıyor dertleri yoksa insan büyüdükçe mi anlıyor gerçekleri gerçekten de çok dogru insan büyüdükçe daha çok olgunlaşıyor evlilik tabikide olgunlaştırıyor insanı canım benim allah kalbine göre versin herşeyi herşeyin gerçrktende iyisine layıksın canım benim😘😘🙏

Ranannnnn o her evlilikte oyle olur hamilesiniz diye esiniz belki daha fazla calisip para kazanmanin derdinde ondan yorgunluk oldugu zamanda isteksizlik olur bizde 14-15 gun bile buluyordu, ama sizinle hic ilgilenmiyorsa konusun esinizle

Ranannnnn bi faydam olmuşsa ne mutlu bana erkekler bebek gibidir maalesef kadınlardan daha çok ilgi şeflat bekliyorlar bizde huzurumuz için mecbur yapmak zorundayız ki çok bişi de istemiyorlar zaten onlar bütün ümürlerinde bizim için çalışıp didiniyorlar bizde sevgimizi veriyoruz çok mu 😊

Dgcesra çok teşekkür ederim canım cümlemizin inşallah her insan herşeyin iyisine layıktır özelliklede kadınlar sizden ricam bana dua edebilir misiniz bebek istiyoruz eşimle çikılata kistim var ve korkuyorum dualarınızda beni unutmayın

DilanAkin bu ara eve gelince sürekli uyuyor sürekli yorgun ben de evde tekim kimsem yok çok sıkıldım ondan ilgi bekledim ama dediğiniz gibi bir süreçtir geçecek inshaAllah ben yine elimden geleni yapayım eşimin durumu da düzelecektir inshaAllah dua ediyorum

Semanur21 inshaAllah enn kısa zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size 😍