Nekadar kötü birşey bi insanın dertleşecek kimsesi olmaması sırrımı paylaşacak kimsem sevincimi mutluluğumu üzüntümü kırgınlığımı niye bukadar yanlızım ben küçüklükten beri hiç yakın arkadaşım olmadı hep dışlandım büyüdüm evlendim çocuğum oldu ama hala yanlızım kırgınım üzgünüm
Yanlızlıgım
Bende öyle hissediyorum
Annemin dışında dertleşecek bir dost değil arkadaşım bile yok anneme de üzmemek için her şeyi anlatmıyorum değişik işte
Asminmuko zaten bu devirde biriyle mutluluğunu paylassan nazar değer derdini anlatsan arkandan dedikodunu yapar sırrını versen 7 aleme yayar boşver yalnızlık iyidir 😌
2bebelianakurt 👏🏻👏🏻👌
Asminmuko bu kadar mı benzer aynıyım valla
Melisamom anneler iyiki var üzülmesin diye söyleyemem ki bende
2bebelianakurt aynen öyle ya öyle bir aileye gelin geldim ki iyi de yapsam laf kötüde yemeğim güzel olur çok güzel diye dedikodu yapılır az çeşit olur çeşit az derler
seksihatun ah derdimi anlatsam hepsine aynı dersin belki canım neler çekiyoruz biz ya
Miskin2 güvenecek kimse kalmadı kı herkes bi arkadan konuşma derdinde çok şanslısın inşallah bende kendime bir dert ortağı bulurum
Asminmuko ah ben anlatsam ağlarsn benle beraber
Milena32- hep gizli ağlarız zaten birgün bağıra bağıra ağlayıp rahatlamak istiyorum
ZRaporu annelerimizin de çok derdi var ben derdimi anlatsam bide benim için üzülür kıyamam zaten çok üzülmüş zamanında
ZRaporu en büyük dostum ve sırdaşım annem fakat üzülmesin diye anlatamadığım bir çok şey oluyor arkadaş flan olsa üzülmesin diye düşündüğüm nadir olurdu heralde