Guzellericinden Arkadaşlar telefon önerisi istiyorum 😊 özellik olarak kamerasının iyi olması lazım , hafızanın en az 64 hatta 128 GB olursa daha iyi olur 😁 fiyat olarak 4 bin civarında olabilir . Kullanıp memnun kaldığınız cihaz varsa yazarsanız sevinirim ❣️
2bebelianakurt Guzellericinden benim suan kulladıgım telefon huwai p30 lite 128 GB 3 bine almıştık 2 yıl önce cok saglam telefon kamerasıda gayet güzel suan güncel fiyatını bilmiyorum
Nazlicyhn Guzellericinden kardeşim ve ablam poco x3 pro kullanıyorlar muhteşem bi telefon bende alacağım en kısa zamanda, hoparlör kamera herşeyi çok güzel, şarjı 2 gün dayanıyor. Bi bakın isterseniz🥰
Lagosiyawo Guzellericinden ıphone üzerine telefon tanımıyorum cidden şu an 11 kullanıyorum daha önce Xs kullanıyodum yıllaedır hep model model ıphone şu an üstler pahalı ama o fiyata uygun X veya R serileri vardır mutlaka bak canım diğer telefonlar bana göre kayıp şöyleki atıyorum ben 7 çıktı o dönem elimde 6 vardı sattım az üstüne koyup 7 alabildim ama samsung veya işte ? Marka kullanan yakınlarım hep zarar etti 5000 aldıysan telefonu kutu açılır açılmaz değer yarı yarıya düşüyor ıphone da bu yok işte hep değerli ve yazılımı kullanımı herşeyiyle daha iyi benim sana tavsiyem bu yönde olur
Guzellericinden 2bebelianakurt şuan fiyatını 4 buçuk civarı gösteriyor inceleyeceğim özelliklerini şimdi teşekkür ederim 🤩
Guzellericinden Lagosiyawo bende de iPhone 6 s plus var 4 sene oldu alalı ama artık şarj problemi başladı. Dört senede normal tabi böyle olması 😄 ıphone almayı isterim tekrar ama biraz pahalı geliyor bana 🥲
Milena32- Lagosiyawo iPhone 12 de çok hoş kamerası mükemmel Samsung a göre önce den Samsung da kullandım ama sanki bi parlaklık yok Muş o yüzden ıphone daha iyi
Yorumcuanneniz Guzellericinden samsung note 10 çok iyi iphone 13 e geçtim daha da iyi tüm telefonları sollar geçer 😂
Guzellericinden Yorumcuanneniz Samsung eskiden cok kasıyordu hala öyle mi bilmiyorum 🤷♀️ ıphone tek geçer bütün telefonları ama fiyat 🤭
Blondie Guzellericinden 6 ay oldu alalı oppo a54 128 gb çok memnunum seviyorum telefonumu kamerasida çok güzel sarjida 2 gün dayanıyor
Guzellericinden Blondie bu cihazı söylediler geçen gün turkcell de çalışanlar . Aslında ilk tercihlerimden biri olacak gibi duruyor 🙃 hafızası da baya yüksek ve fiyatı özelliklerine göre gayet iyi 4200 dediler
Blondie Guzellericinden evet ve gayet kaliteli bir telefon aslında fiyatıda bencede cok uygun ben 3500 e almıştım ozaman ben aldım abim aldı eşimde alcakti turk telekoma gitti kalmamış stokta bile yok dediler o yüzden baska telefon almıştı ama asla hicbir seye degismem bu telefonu😂