Merhabalar bebeği meme tutmayan var mı
Emzirme
Kaç günlük bebeğiniz acaba
Tugceeeak Benim bebiş prematüre doğdu 34 haftalık 1800 kilo. Tutamıyordu hiç memeyi, sarılık oldu daha sonra 10 saat fototerapide kaldı. Onu orda o cihazın içinde görünce içim parçalanıyordu. Doktoruyla beraber büyük bir azimle emzirme kampına girdik .Yemeğim ile temizliğim de yapılıyordu çok şükür. Bebeğimle odaamdan hiç çıkmadım ihtiyaçlarım dışında. Ağzı yoruluyordu tutsada memeyi çok zorlandı. Pes etmedim. 3-4 hafta sonra kamp basarılı geçti şimdi de bırakmıyor memeyi. Asla pes etmeyin . Sütünüz var ise devam sütlerine yönelmeyin. Bebeğinizi biberona alıştırmayın 👌 tutacaktır memenizi
Tugceeeak ılık duş altında deneyin birde emzik biberon slikon uc gibi seyler kullanıyorsa bir süre vermeyin memeden uzaklasmasına sebep oluyor o tür seyler
Benimki 12.gün tuttu memeyi şu an 15 günlük çok uğraştım en sonunda biberon vermek zorunda kaldım ama çok şükür şu an memeyi de tutuyor. Biberonu bıraktık. Göğüs uçlarım içe doğruydu silikon uç kullandım onu çekmeye alışınca göğüs uçlarım da çıktı şimdi rahat tutuyor