1dost TombulHatun Bebeğim yanlış yazmışım ya ben şimdi sen yazınca farkettim başka bişey aklımdayken öyle çıkmış evet Özgür Can Çoban 😁 benim yerime aç bir tane dinle şimdi hadi 🌺🚬
Kekeremekere Yıldız tilbe 2 kere gittim gerçekten yaşanması gereken bi olay.. sırada Tarkan var çok istiyorum
Ecivicivokke Deleted16 yaşarsın ya ama şimdi değil diye dedim hamile ya doğum lohusalık falan konser vermez bir süre herhalde 😂😂
Deleted16 Ecivicivokke kadın son rahat 5-6 yıldır müzik çıkarmıyor zaten. Doğumdan sonra da sanmam 😀😀
WhiteAngel Ecivicivokke ezginin günlüğü hariç diğerlerine bende isterim birde sıla Mabel Matiz konserini de çok isterdim 😓
ZRaporu Ecivicivokke ergenliğinden beri sevdiğim tek sanatçı, bıraktığında da çok üzülmüştüm. Neyse ki uzun sürmedi 🥲
Nslhnftr Ecivicivokke Yıldız Tilbe Sagopa kajmer Tan Taşçı İzlediklerimden en iyisi Haluk Leventti. En berbat Gülşendi. Bahar şenlikleri sağolsun😀
Nslhnftr Ecivicivokke okul diye öyleydş heralde yarım yarım play back yapıp gitti. zaten çok geç çıkmıştı.
Ecivicivokke ZRaporu ama yeni şarkı çıkarmıyor uzun süredir sanırım hiç denk gelmiyorum sadece magazin olayları 😂 yeni manita yapmış gördün mü 😳