Nslhnftr Ecivicivokke Yıldız Tilbe Sagopa kajmer Tan Taşçı İzlediklerimden en iyisi Haluk Leventti. En berbat Gülşendi. Bahar şenlikleri sağolsun😀
Nslhnftr Ecivicivokke okul diye öyleydş heralde yarım yarım play back yapıp gitti. zaten çok geç çıkmıştı.
ZRaporu Ecivicivokke ergenliğinden beri sevdiğim tek sanatçı, bıraktığında da çok üzülmüştüm. Neyse ki uzun sürmedi 🥲
Ecivicivokke ZRaporu ama yeni şarkı çıkarmıyor uzun süredir sanırım hiç denk gelmiyorum sadece magazin olayları 😂 yeni manita yapmış gördün mü 😳
Deleted16 Ecivicivokke kadın son rahat 5-6 yıldır müzik çıkarmıyor zaten. Doğumdan sonra da sanmam 😀😀
1dost TombulHatun Bebeğim yanlış yazmışım ya ben şimdi sen yazınca farkettim başka bişey aklımdayken öyle çıkmış evet Özgür Can Çoban 😁 benim yerime aç bir tane dinle şimdi hadi 🌺🚬
TombulHatun 1dost baktım emir yok dinleidm bir kaç tane özgür can ay çok hoşuma gitti sesi eski türkülerden ne söyler be 😍
bitterdelisi24 TombulHatun oooo bendensin .. vadi İstanbul’a geldi bende gittim orayamı gittin yoksa kız :)
Akrep Ecivicivokke cem adrian- norm ender- emircan iğrek- sefo- mfö - hadise- edis- buray- mabel matiz- eminem- nazan öncel🥲 playlistim kadar karışık kafam 🥲
Yokdahanelerrr Cicikiz canım kendim. Üç beş el adamı için öldüremem kendimi. 24 yılın birikmisligini atmam lazım o kadar.
ZRaporu Ecivicivokke yeni şarkısı çıktı galiba ya. Magazin programları pek izleyemiyorum fırsatım olmuyor. Ama teoman yani şaşırmamak lazım😅
2bebelianakurt Ecivicivokke Keşke yaşasa da tekrar tekrar gitsem GEL BAHTIMIN KAR BEYAZI MÜSLÜM GÜRSES