• Muhabbet
  • Sevgilinin (erkeğin) annesine hediye alınır mı doğum gününde?

Sofiaas önem veren biriyse alman dha iyi biz eşimle telefon almıştık yani ikimizin hediyesi gibi ama annem biraz önem veriyor galiba her doğum günümde bana fazla fazla alıyor

Almıştık biz sevgiliyken de. Çok da mutlu olmuştu. ❣️Radyo olabilir seviyorsa, çok sevdikleri bir fotoğraf çerçeve yapılabilir. Biraz daha anlamlı şeyler olabilir.

Sofiaas Belki her ailede yaşanan bir durum değildir ama genel açıdan çoğunlukla gelinlerin evlendikten sonra değiştiğini söyleyen kayınvalideler buna dayanıyorlar. Sanki kendileri hiç bir şeye karışıp konuşmamışcasına “Önceden ne kadar iyiydi, hediye alırdı, sevip sayardı. Şimdi çok değişti, ufacık bir şey söylesek yanlış anlıyor, oğlumu benden uzaklaştırmaya çalışıyor” da diyebilir. Yani iyi tanımıyorsanız, samimiyetiniz yok ise, anneniz gibi görmüyorsanız ileride karşınıza hoş olmayan şekilde bu hareketinizin kıymetini bilmeyerek muamele edebilir. İçinizden geliyorsa siz bilirsiniz yine de 🙂

zarifhanim imzamı atarım ne kadar doğru bı izlenim. Ve yaşantımin özeti resmen. Sanki biz değişmişiz de onlar hep aynı. Yada “bu kız Boyle değildi neden yaklaşımı değişti ki kendimi de sorgulamalıyim” diye düşünen bı kayinvalidem olsa günün 365 günü hediye alır kalan 6 saati de başka neler yapabilirim diye düşünürdüm sanırım 🤗

Sofiaas samimiyetiniz yoksa gerek yok bence.Sonra hep alman gerekecek çünkü bekleyeck almazsanda bu sefer altında bişey arayacak.Alırsanda çok büyük cok degerli bisey almana gerek yok.Şimdiden çıtayı yüksek tutma senin için ilerde daha iyi olur bu

Sofiaas doğum günlerinde de anneler gününde de almıştım. Ben karaca dan kahve makinesi karaca dan tava takımı karaca dan çatal bıçak takımı vs almıştım. Eğer almak istersen fikir olabilir

TuGraAnnesi bende düşünüyorum “Sevgilimin annesine neden hediye alayım?” Diye. En fazla ne kadar samimi olabilir ki insan sevgilisinin annesi ile. Ben nişanlıyken kayınvalidem ben akıl etmiyormuşum gibi her cuma ve kandillerde özel günlerde aramamı isterdi ve her seferinde açıkca söyleyerek. Sonra baktım bir gün işim olsa arayı açmadan görüşmemize rağmen kandil için aradığında geri dönüş yapamasam “ne oldu küstün mü” diye işin peşine düşüyor. O yüzden onu da bıraktım. 🥲

Sofiaas bosver bence ben almıstım arkamdan yalaka demısler :))) şimdiden hediye degıl.. de herzaman mesafeli olmanı tavsiye ederim

Sofiaas Almıştım ayakkabı beğenmeyip götürüp değişitirmişti 🙄 bak yine hatırladım 😡😂 Alma boşver değer kıymet bilmiyolar her doğum gününde bekliyecek sohbetin varsa ara veya güzel bir mesaj yaz

Patateskizartmasi7 ya kızlar açıkçası kendimin severek kullandığım parfüm var pek pahalı bir şey değil açıkçası en azından trendyolda öyle. Ondan bir tane alıp yollamak istiyorum. Gelicekte kötü olursa da bana😂😂😂haramı olsun. Mesela wp tan filan yazınca baya bir asil samimi yaşı da 43 zaten

Sofiaas hayatında ki değerine baglı eger iyiysen alabilirsen ben sevgiliyken yakın olmadıgım için hiç hediye almadım nişanlıyken anneler gününde dogum gününde felan iEsimle beraber kazak yelek hırka terlik ayakkabı gibi seyler almıstık

zarifhanim ya senin yazını okuyunca aklıma geldi. Bekarken eşimle alışveriş yapıyorduk. Spor ayakkabı mağazasında 3 al 2 öde kampanyası vardı. Ben ayakkabı ve eşofman altı beğendim ama 3. Ne alacağıma karar veremiyordum. Kurnaz kocam annesine ayakkabı aldırmıştı. 😁 ben de o zaman “aa iyi fikir” demiştim. Evlendim evleneli kadına hiçbir şey almadım ta ki geçen bende beğendiği bir kremi hediye olarak alıp verdim. Arkamdan ne diyor acaba şimdi çok merak ettim.😁 Ama severim kayınvalidemi ya sağolsun hep bana bir şeyler alır 😍😅