Merhaba , direk konuya girmek istiyorum arkadaşlarım , çok çok büyük sıkıntılar çekiyorum kızlar ben 5 senedir anksiyete panik atak yaşıyorum ilaç hiç kullanmadım 2 tane evladım var kullanmayı düşünmüyorum ama gel gelelim ki kızlar bu son 1 aydır daha değişik şeyler yaşıyorum hemen hemen hergun içim hep sıkıntı dolu asla ferah olamıyorum olmadık saçma sapan şeyler düşünüyorum benim kardeşim madde bağımlısı onun ewine bile gidemiyorum ya içtiğim şeylerde madde kalıntıları warsa ya oturduğum koltukta warsa elime bulasirsa yanlışlıkla çocuğumu ellersem ya bisey olursa diye hep bu korkular içindeyim hergun bunu düşünüyorum örneğin kola bile içemiyorum içerisinde birey warsa diye hayatım çok çok kötü etkilendi evlatlarımla bile doğru düzgün ilgilenemiyorum sürekli bu düşünceler kafamda rahat birey bile yiyip içemiyorum artık başınıza böyle şeyler geldimi lutfen bana yardımcı olun eğer böyle şeyler yasadiysaniz nasıl atlattiniz napcagimi bilmiyorum 2tane evladım var çok bunalımdayım bana yardım edin