TombulHatun Kuzulkurt aa olur neden olmasın biz eşimle gün menüsü severiz yanına buzluktan börek çıkartırım kırmızı biber yoğurtlarım önden çorba 😂😂
Kuzulkurt TombulHatun ağzımın suları akıyor bu gün çok acıktım herkesi yemek gibi görüyorum 😂😂 Bende gün menüsü çok severim yarın yapayım eşim yemezse ona ayrı yemek 😂
TombulHatun Kuzulkurt yap kendine az bişey benimki ıvır zıvır daha çok sever 😂 haftasonu anneme gidicez pizza istedi annemden 😂😂
Kuzulkurt TombulHatun pazartesi pizza yaptım 😂 yarına da bir yemek bulsam cumartesiye ablamdayız, pazar gününe Allah büyük 😂 ne yemek yapacağını düşünmek yapmaktan zor derler ya benimde öyle iste 🤭😂
TombulHatun Kuzulkurt yarına kısır dedik işte 😂😂 sorma ya hele çalışıyorken eziyet oluyo bana yarına da tavuk kanat vereyim fırına aklıma geldi şimdi 😂
Kuzulkurt TombulHatun bana kısır eşime ne onu düşünecem şimdi 😂 Bende temizlik yapıyorum 2 gündür ondan böyle acıkıyorum 🥲
TombulHatun Kuzulkurt yemez mi kısır onada aparatif karışık kızartma fikan yap 😂 kolay gelsin oruç oruç çok zor ya 😂