Kızlarr merhaba kayınvalidemi kayınpederimi çağırıcam iftara menü örneklerinizi alabilirmiyim
İftar menüsü
Tugceee246 lahmacun içi yap fırına ver
Salata çorba mantı içecek
Yeter 🙁
Karnıyarık+pilav+ cacık+mercimek çorbası+ayran tatliyada sen bul🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤪
Deleted16 ya ben bunu yapmıstım :) arkamdan iki tane lahmacun yapıp önümüze koydu demısler :)
Tugceee246 Tavuk sote yapıp güveçte üzerine beşamel sos ve kaşar peynirle fırına atarsan güzel oluyor. Yanına çorba, pilav, havuç tarator ya da mevsim salata. Tatlı olarak da fırın sütlaç olabilir.
bitterdelisi24 evet önlerine dünyayıda sersen yine laf yapıcaklar 😀 ben kaynanaları çağırdığımda mutfağa girmiyorum. Erken geliyorlar zaten. Ne yapalım diyorum çıkıyorum sonra mutfaktan 😀😀 bi de yemek mi yapıcam kız 🤓
bitterdelisi24 kıymanın kilosu 140 tl heralde demezler 😁😁😁
Deleted16 ooo sen yolunu bulmuşsun :) ben öyle yapsam dusunemıyorum neler neler bir yıl konusur heralde :)
Tugceee246 artık ben yapmam zaten gectı o tren 😂😘
Dün misafirlerime islim kebabı Pirinç pilavı Havuç kabak tarator gavurdağı salata etli mantı tepsi böreği triliçe baklava ikram ettim
bitterdelisi24 hep bilmiyorumu oynadım ama. Yaptığım yemekler sınırlı onlar için. Evlenmeden önce eşimde bilirdi yemek yapmayı bilmediğimi 😀 öyle öyle gitti. İstedikleri kadar konuşsunlar kız umrumda bile değiller 😀
tavuklu tava+pirinç pilavı+ayran+cacık+eşim baklava alicak☺️☺️☺️☺️
Deleted16 en guzeli biliyor musun gerçekten takmamak :) ne kadar takmazsan o kadar iyi :)