Bir ay önce radyo frekans yöntemi ile ben aldırdım izi hala var ancak alınan benin yanında başka bir ben çıkmaya başladı daha önce ben aldıran oldu mu başına gelen var mı

Eayd ben direkt cerrahi işlemle ben aldırdım ameliyat izi gecirici bi ilac vermişti doktor ama normal iyi huylu bendi benimki. Bir daha çıkmadı. Sizin beniniz nasildi acaba?

• Eayd bunu yanıtladı.
    • Eayd bunu beğendi.

Eayd bende kesi yöntemi ile aldırdım tekrar çıkmadı. Alınan doku patalojiye gönderiliyor her ihtimale karşı pataloji sonuçlarınız çıktı mı ? Belki onunla ilgili bir şeydir.☺️

-Mavi kaşımın bitişinde var aldırmak istiyorum sanki büyüyormuş gibi geliyo çünkü uyuşturup kesi atıp içini mi temizliyorlar

gshande ben önce devlet Hastanesi’ne gittim büyüteç gibi cihazla baktı kanser değil dedi gün verdi çok uzun süre olunca özel kliniğe gittim radrofrekans yöntemi ile aldı benleri madecasol kullandım 20 gün kullan bırak dedi alınan benin yanında kahve rengi ben olur ya öyle tekrar çıktı diğer alınanlar iri benlerdi

-Mavi benimki kesi ile değil radyo frekans yöntemi ile aldindi igne ile uyuşturdu bı cihaz ile yok etti acayip derece kötü koku oluştu yağ dedi hep benlerin iyi huylu dedi

Eayd operasyonla aldırdım 4 dikis vardı yüzümde hemde ama hiç iz kalmadi sukur yeniden de çıkmadı

Eayd babamda da vardı lazer uyguladilar ona tekrar aynı yerde ikimizinde çıkmadı bilemiyorum belki tam anlamıyla yakamamistir tekrar gidin isterseniz şimdi çıkan benin şekli rengi nasil

• Eayd bunu yanıtladı.
            • Eayd bunu beğendi.

Azramomyy kesiyorlar içinden alıyorlar dikiyorlar bi hafta sonra dikisi aldiriyorsun ya da eriyen iple dikiyorlar kendi kayboluyor ipler.

Azramomyy evet kesip içini alıyorlar ☺️ Korkulu bir işlem değil ama küçük sizi rahatsız eden bir şey değilse aldırmanızı tavsiye etmem. Benim yüzümün görünen bir kısmındaydı herkes aldırma pişman olursun dedi. İyiki aldırmışım

Eayd ben de aldırdım cerrahi işlem ile benim öyle bir sıkıntım olmadı fakat arkadaşımda tekrar be daha fazla çıktı sanırım onun ki dişiymiş dişi olanlar ürüyormuş

• Eayd bunu yanıtladı.
                • Eayd bunu beğendi.

PiTi dışı olup olmadığı nasıl anlaşılır acaba benimki kaba et beniydi 4 taneydi 4 unude aldırdım bir tane minicik kahve rengi ben çıkmaya başladı

• PiTi bunu yanıtladı.

gshande şimdi çıkan küçük kahve rengi cilt lekesi gibi olur ya öyle çıktı ama ilerde et benimde döner mi bilmiyorum

Eayd büyük ihtimal ben dokusuna tam anlamıyla müdahale etmemiş doktor ki yeniden kendini tedavi edip ben çıkmış ortaya yaptırdığınız doktor a gidin bence

Eayd öncesinde anlaşılır mı bilmiyorum ama sizin ki tekrar çıkmaya başladığına göre dişi

-Mavi pek küçük değil görünen yerde olmasa rahatsız olmam ama şal kullanıyorum ona rağmen gözüküyor rahatsız edici 😌