Eayd -Mavi benimki kesi ile değil radyo frekans yöntemi ile aldindi igne ile uyuşturdu bı cihaz ile yok etti acayip derece kötü koku oluştu yağ dedi hep benlerin iyi huylu dedi
Kimbukim_ Eayd operasyonla aldırdım 4 dikis vardı yüzümde hemde ama hiç iz kalmadi sukur yeniden de çıkmadı
gshande Eayd babamda da vardı lazer uyguladilar ona tekrar aynı yerde ikimizinde çıkmadı bilemiyorum belki tam anlamıyla yakamamistir tekrar gidin isterseniz şimdi çıkan benin şekli rengi nasil
Eayd gshande şimdi çıkan küçük kahve rengi cilt lekesi gibi olur ya öyle çıktı ama ilerde et benimde döner mi bilmiyorum
gshande Azramomyy kesiyorlar içinden alıyorlar dikiyorlar bi hafta sonra dikisi aldiriyorsun ya da eriyen iple dikiyorlar kendi kayboluyor ipler.
-Mavi Azramomyy evet kesip içini alıyorlar ☺️ Korkulu bir işlem değil ama küçük sizi rahatsız eden bir şey değilse aldırmanızı tavsiye etmem. Benim yüzümün görünen bir kısmındaydı herkes aldırma pişman olursun dedi. İyiki aldırmışım
Azramomyy -Mavi pek küçük değil görünen yerde olmasa rahatsız olmam ama şal kullanıyorum ona rağmen gözüküyor rahatsız edici 😌
PiTi Eayd ben de aldırdım cerrahi işlem ile benim öyle bir sıkıntım olmadı fakat arkadaşımda tekrar be daha fazla çıktı sanırım onun ki dişiymiş dişi olanlar ürüyormuş
Eayd PiTi dışı olup olmadığı nasıl anlaşılır acaba benimki kaba et beniydi 4 taneydi 4 unude aldırdım bir tane minicik kahve rengi ben çıkmaya başladı
gshande Eayd büyük ihtimal ben dokusuna tam anlamıyla müdahale etmemiş doktor ki yeniden kendini tedavi edip ben çıkmış ortaya yaptırdığınız doktor a gidin bence