ketenprenses Kizlar doktora gitmiştim ya 45 gün falan oluyor adet olmuyorum yumurtalıklarin çatlamamış dedi ve stres içindeyim şuanda ve siz vücudunuzun ödem tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz??
bitterdelisi24 ketenprenses you tobe de hareketler var bende olmuyordum uc gun yapınca düzenli direk oldum bak istersen
ketenprenses Marbled hiç bir şey yapılmadı mal gibi bir doktordu zaten ultrason baktı sadece oda zorla birde spiral kendim çıkardım diyince 😔
Marbled ketenprenses Hormonal bir problem olmasa bu kadar uzun sürmez adet olman. Menopoza bile giriyor olabilirsin. Başka bir doktora daha git.
ketenprenses Marbled yaşım daha 24 menopoz için erken yaşım. Doktor 6 ay kadar normal dedi 6 ay eğer olmassan gelirsin dedi 🙄test falanda yapmadı anlamadım zar zor ayarlanmıştır randevuyu
Marbled ketenprenses Menopozun gençlikle ilgisi yok ki. Erken menopoz diye bir şey var. Amh oranı düşerse menopoza doğru gidiyor. Test yapmaması ilginç.
Yasak_elma ketenprenses Baska bi doktora git.Daha bu yaşta regl olmaman bana çok tuhaf geldi.Belliki anormal bi durum var.Daha fazla geç kalmadan baska doktora git.Randevu düşüremiyorsan özele git hem daha iyi olur özele gitmen
Yasak_elma ketenprenses kendi kafana göre ilaç kullanma bence.Adeti neden olamıyorsun o arastırılsın nedenine göre ilaç verilsin onu kullan.Seninki afedersin bkun üstüne parfüm sıkmak gibi bişey oluyor.O bku temizlemeden koku gidermi nekadar parfüm sıksanda??Bilmem anlatabildimmi??
ketenprenses Yasak_elma bilmiyorum yaaa hastane bizden 1 saat uzaklıkta her hastane öyle o yüzden üşeniyorum yaaa spiraldede öyle olmuştu en sonunda kendim çıkardım😔😔😔
Yasak_elma ketenprenses Hiçbişey sağlığın önüne gecmemeli bence.Üşendiğin için gitmemen beni şaşirttı hani desenki imkanım yok anlarım