Arkadaşlar bilgisi olan ameliyat olanınız var mı? Uykuda nefesin kesiliyor çok kötü oluyorum randevu aldım doktor için uyku apnesi diye düşünüyorum 🐸

Oksijen geçmiş olsun ameliyat duymadım ama kayınpederimde var uyurken makine takınıyor test olmuştu hastanede yattı bir gece kalbi 1 dk içinde çok fazla duruyormuş onun için hava makinesi tarzında bir makine takıyor eşimde de var ama o gitmiyor uyurken bazen nefessiz kalıyor sonra sanki ölümden uyanmış gibi sıçrayarak uyanıyor ihmal etmeyin gidin

Oksijen Kuzenim yeni oldu aynı şikayetlerle gitti hatta sabah kalkınca yüzüm gözüm şişiyor çok yorgun uyanıyorum falan diyordu çok horluyorum diye gitti doktor görmüş direk ameliyat demiş damak düşüklüğü varmış buda uyku apnesine biraz daha ilerlerse Allah korusun ölüme bile yol açabilir bu zamana kadar nasıl farketmedin demiş ameliyat oldu 1 hafta sıvı beslendi konuşamıyordu sonra toparlandı hemen sizede geçmiş olsun belki sizinki farklı bir sebepte olabilir oda böyle düşünüp gitmişti yani ondan anlattım korkulacak bişey de yok demişti 🌺

Ysmn34 aynen her gece olmuyor ama boğuluyor gibi hissediyorum hemen uyanıyorum sizede çok geçmiş olsun🤲

1dost teşekkürler 💚 evet bende öyleyim uykudan yorgun uyanıyorum☹️ bende horlama yok ama çok kötü bir his nasıl anlatsam bilmiyorum sürekli olmuyor ama her ay en az3defa oluyor ☹️

Oksijen O zaman sizde farklı bir durum vardır oda horladığını düşünmüyordu bir kez şahit oldum yatamadım yanında yani durup durup bi anda horlaması kesilip nefes falan gidiyodu ya aha dedim tıkandı ölecek abartısız bir süre öyle durup devam ediyodu zaten birazda biz gaza getirdik nasıl yaşıyon böyle sen git bir baktır diye inşallah senin daha kolay atlatılır birşeydir geçmiş olsun

Oksijen ameliyat duymadım ama benim annemde var makina veriyorlar gece o makina ile uyuyorsun ama annem çok kullanamıyor acayip sıkıcı bir makina

Oksijen buhar makinası gibi zaten dr gerek görürse verir size bunu verebilmeleri içinde 1 gün hastanede yatıyorsun deniyorlar seni ona göre veriliyor
              Makina böyle

4 gün sonra

Oksijen merhaba benim kardeşimdede aynı şikayetler var hangi bölümden aldınız randevunuzu