Kızlar ben neredeyse 2 yıllık evliyim 6 aylık bebeğim var ama kocam pek istekli değil ben yanaşırsam oluyor yada gece uykuluyken bir anda ama ben biraz daha renkli olsun istiyorum ilişkimiz,mesela bana hiç gecelik giy bu tarz iç çamaşırı giy demez. bende pek giymem utanıyorum o söylemediği için bir kaç defa giydim ama hiç yorum yapmadı. napabilirim bana biraz bağlı olsun istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelere ihtiyacım varrree 🥴🤪🤣

Minnakmini öncelikle Allah bağışlasın bizde 1.5 yıllık evliyiz 8 aylık bebeğimiz var. Ben öncelikle eşime masaj yaparim guzel sozler soylerim sonra gidip giyinip direk oturma odasina geçerim tabi bebem uyuduysa hahaha esimde ne demek şimdi bu der sırıta sırıta 🤣🤣 önce yoo bisey demek degil oyle sicakladım derim sonra biraz bacagimi kasıyor sirtimi kasiyor gibi azcik cilveli hareketler yapiyorum off offf diyorum gerisi geliyor hahaha adamlarda napsin işte yoruluyorlar hersey bize kalıyor

Nedense benim eşim der giy bunu giy felan öncelikle güzel sözler söyle giyindiğinde beğendin mi de eşine senin için hep böyle giyeneyim mi felan de mesela ve mesela geçenlerde 3 defa farkettim eşim boaşaldigi an hemen kalkıp giyinirdi ve ben bundan rahatsız olurdum sonra bi ara dedim böyle felan farkında oldum dedi söz bidaha olmaz dedi bitti sende öyle yap derim hani şöyle hiç istekli değilsin diye

Betybety evet bu aralar ben çocugu yatırana kadar kendisi yatmış oluyor ya çogunlukla ben yapıyorum ama kendi istesin istiyorum peşimden dolaşsın istekli olsun bu gece bunu giy desin istiyorum ama yok bacım 🤪

Gamzenurdemirdas iş yine bize kalıyor o böyle olunca bende köreldim biraz hep düz diyorum ilişkimiz biraz renk gelsin diyorum yo gayet renkli diyor 🤪😋🤣

Minnakmini sana önerim vücut çorabı giymem ve fresh kokular sürmen yatağa o şekilde gir eşinden önce sonra bir bahaneyle kalk ışığı kapatmak gibi bahaneler bul geri geldiğinde yüz ifadesi değişmiş olacaktır 😂

Minnakmini kafana takma çoğu erkek böyle bizim ortami canlandirmamiz lazim 🥰