Meyzi90 Nietzsche neyse bu ay tekrar başka bir doktora görünsün kusura bakmayın belki bu konuda bilgi sahibi olan vardır diye yazdım bir umut🤷♀️
Meyzi90 İşte kirli kan nerede gereğinden fazla birikirse orada VARİS oluşmuş demektir. Bacakta oluşursa bilinen BACAK VARİSLERİ, erkeklik organının torbalarında oluşursa VARİKOSEL, makat yani anal bölge denilen dışkıladığımız açıklığın etrafında olursa da HEMOROİD veya BASUR denir.
Nietzsche Meyzi90 sperm nasıl damarı tıkıyormuş onu da anlamadım. Varikosel zaten testis toplardamarının genişlemesi değil mi ,kan akışı, sperm kalitesi , testis ısısı falan bozuluyor ,geçici kısırlığa sebep oluyor diye biliyorum ,ama tabi tedavisi var
Nietzsche Meyzi90 Benim abimde varikosel vardı , ameliyat demişlerdi fakat bebeği oldu ameliyat olmadan
Nietzsche Meyzi90 bence de farklı doktora görünün. Eşinde şişlik dışardan belli oluyor mu,ağrısı çok oluyor mu? Öyleyse ilerlemiştir
Nietzsche Meyzi90 sağlığı açısından da ameliyat gerekiyorsa olmalı zaten . Çevremde de şahit olduklarım var . Ameliyat olup hemen bebek sahibi olan çok . Allah gönlünüzdekini hayırlı vakitte versin inşallah
Hello33 Arkadaşlar bir çürük diş bile gebeliğe engel olabiliyor basurda olabilir tabi ki çünkü vücut sağlıklı olmalı ve vitaminlerin eksiksiz olmalı araştırın