Ask_hosmus Rouge helal olsun öyle şey mi olur tabikide okucam iştahımı açan herşeyi okurum 😂ballandıra ballandıra yazmaya devam et en azından kafamız da bugün ne yemek yapıcam derdi olmuyo 😂😂
Rouge Kuzulkurt 💞bende cok isterim davetini ciddiye alırım bak yıllar bile gecse 😂düsünsene akraba cıkıyomusuz 😂
Kuzulkurt Rouge ben bekliyorum çıkmamızı 😂 bu kadar kafa dengi, bu kadar yakınlık kesin bir kan bağı var. Ama kesin anne tarafımdansın 😂😂
Rouge Kuzulkurt 💯baba tarafı ihtimali sıfır oyle olsa ayaklarımız ters olurdu😂asla alakan yok baba tarafımla .bizimkiler nas suresi okuyosun yine gitmiyorlar oyle bir cins düşün tövbe yarabbim
Rouge Kuzulkurt daha 1,5 saat kadar var 😭kendimi yicem agzımda su gezdirsem yutmasam orucum bozulur mu sjsjsj
Kuzulkurt Rouge geçiyor hemen kuzum, sabah uyandım susamıştım akşama kadar oturmadım temizlik, yemek yaptım markete gittim. İftar vakti gelmeyecek diyordum şükür geldi 🥹
Rouge Kuzulkurt ugras olunca zaman geçiyor kuzum. ben normalde susamam sahurda bol cay içiyorum cay asla susatmıyor beni. Ama işte sahura kalmadığımdan susuyorum kac gündür.kahve ve yemek zorluyor😂
Rouge Pink-pink2 yarınki menü belli oldu hepimiz yapar yeriz hatta şimdi yapın siz benim yerimede yiyin😂
Kuzulkurt Rouge bende susamazdım dün kaşarlı tostu bol ketçapla yedim ondan susadım 🥲 iste uğraş çıkardım hep kendime son dakikaya kadar durmadım 😂
Rouge Kuzulkurt aaayy ayy ay ayy tost mu dedin🤤ohh mis iyi yapmıssın. bu gece bende kalkıyım sahura tost yapıyım 😂böyle tereyağını üstüne süreriz coss diye bol peynir birde mantar sey eder koyarım içine. 😂😂