Busramnidam Merhaba hanımlar biraz konu dışı bir şey sormak istiyorum 🤗 Kürtçe dilini öğrenmek istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim neler yapabilirim bana yardımcı olabilicek birileri var mı acaba 🤔🤗 fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻 💖
Semanur21 Busramnidam merhaba canım bence en mantıklısı bir kursa gitmek kürtçe dili biraz ağırdır türkçe gibi değildir yani kürtçeninde çeşitleri var kursa gitmeni tavsiye ederim
MeryemStKonyar Busramnidam merhaba Kürtçe konuşmak her yöre göre değişiyor. Lehçeleri farklı bir dil. Ama azimli olursan neden olmasın ki. Ama arkadaşımın dediği gibi kursa gidersen çok daha iyi olur. Bende Kürtçe biliyorum takıldığın yerlerde memnuniyetle yardımcı olurum. 👋👋👋
Yujjfds Busramnidam 18 yıllık kürtüm ama bazı kelimleri ben bilmem şöyle birçok çeşid vsr kürtçe van şivesi mardin şivesi nusaybşn en kolayı mardin
Hanife23 Busramnidam bende biliyorum ama bizimki Türkçe daha yakın Konyalıyım ama yurtdışında otuyorum Arkadaş edin daha kolay öğrenirsin
Busramnidam Semanur21 teşekkür ederim 😊 o da aklıma geldi de diğer türlü evde kendim öğrenebilir miyim diye de düşünmüştüm 🤗😘
Semanur21 Busramnidam diğer türlü biraz zor bence 😊 ben biliyorum sormak istediğin ne varsa yardımcı olabilirim ama dediğim gibi ağır bi dildir tabi insan isterse herşeyi başarabilir 😊
Glbaharramazan Busramnidam bence kursla falan degıl kürtce sarkılar dınle bende kürdum agrılıyız aslen youtubede var ögretıcı cumleler kolay kelımelerı ögren ve dogulu arkadas edın cok cabuk ögrenırsın