Bu ayda istek durumunuz nasıl kızlar🤔🤔 ben çok fenayım eşim gece vardiyasındaydı yarın akşamı iple çekiyorum 🙈🙈🙈
RAMAZANDA İSTEK
Gizemlikiz53 cüppelinin bi videosu var diyor ya bizim karı durur durur sabah ezanında kudurur diye o hesap bizimkilerde 😂
Gizemlikiz53 bide beni düşün altı haftadır yapmıyoruz iyce gudurmuş boğaya döndüm oruç tutmuyorum zaten herifide bitircem akşam benim yatmam lazım herif teravihde olan sabah kalkınca oluyor herzamanda duş alamıyorum üç günde bir almalıyım işler karışık bu gidişle bebekten sonra 40 çıkmadan saldırcam😂😂😂😂
Emommom 😄😄😄 Niye öyle dedin ki
Eskobar 40 çıkmadan olmaz ama hem rahim toparlanmaz zarar verirsin hemde enfeksiyon kapma riskin çok yüksek
Gebeliğin ikinci trimester dönemindeyim fenalardayım benim kocam hep kuduruk zaten onun canına minnet aman sabahlar olmasın
Kekeremekere ay bende 4 sene üstüne hamile kaldım bebeğe bişey olur diye 9 ay anca 3 kere ya olmuştur ya olmamıştır 🙄 gebelikte korkuyo insan
Gizemlikiz53 durduk durduk Ramazan’da kudurduk 😂
Emommom ahahahah 😄😄 evet yasaklı olan şey tatlı geliyo
Gizemlikiz53 bakma böyle dediğimi çıt kıruldumım kesin yani uzun süre flan ağrım olur
Gizemlikiz53 hiç ara vermedik biz aynen devam düşük tehlikesi vs yoksa korkmaya gerek yok bebek taa nerde
Kekeremekere işte ben korktum yapamadım yapsam bile herifi sürekli ittim aman dikkat et aman yavaş diye diye 🙄
Eskobar normal mi düşünüyorsun sezaryen mi