birolumcicegi Kekeremekere Başka sıkıntısı olsa hemen söyler eşim. İşten çıkar çıkmaz arar söyler sır gibi saklayamaz, çocuk gibidir o konuda. 1 buçuk senedir böyle devam ediyor.
taricat birolumcicegi kahvesine falan azdirici at 😂😂 doğum sonrası bu erkeklere noluyor anlamadım 😂 sanki onlar doğuruyor 😂
Ddeniz birolumcicegi aynı durum bizde de vardı canım yani Doğumdan önce iyiydi sonra ayda bire düştü ama ben eşimin üşendiğini öğrendiğimden beri çabalamaktan vazgeçtim işten geliyormuş çok yorgun oluyormuş o işi yapmaya sonra duş almaya üşeniyormuş 🤷🏼♀️
birolumcicegi Ddeniz O da arasıra yorgun olduğunu söylüyor, duş almaya bile üşeniyordu yorgunluktan ama bir arkadaşı, annesi vs çağırınca uçarak gidiyor
Ddeniz birolumcicegi Hmm o zaman bilemiyorum canım isteksiz eşin demekki benim eşim biri çağırınca da yorgunum diyip bir yere gitmiyor ablası alt katımızda çağırsa yine gitmiyor çok acil hastalık bir şey olmayana kadar
birolumcicegi Ddeniz Önceden böyle değildi. Hamilelikten sonra böyle oldu. Nedenini bilmiyorum valla.