sevgiicetiin52 Uyandıktan sonra odamda çok tuhaf kötü bir koku oluyor uzun zamandır nedenini bir türlü anlayamadım bu durumu yaşayan var mı?
Deleted16 sevgiicetiin52 Odanız oksijensiz kaldığı için. Havalandırın her sabah. Ben uyku kokusu derim hatta. Baş ağrıtıyor uzun süre soluyunca. Nefes alıp veriyoruz gaz çıkarıyoruz geğiriyoruz yine . E birde 8-9 saat cam kapı açılmayınca normal kokması
[silindi] sevgiicetiin52 dislerimizi fircalayip yatıyoruz yatmadan önce odayı havanladiriyorum kapı hafif Aralık eeee wcye gidiyorum geliyorum oda kokuyor sabaha kadar istemesekte osuruyoruz 🤭😆😆😆😆 eee ağızdan nefes al ver falan derken bebeğim 6 da uyanıyor hemen camı acı veririm oturma odasına geçerim eşimde yorganın içinde üşüyecek hali yok ya Ama bizim oda küçük oyuzden de havasız kalior
Boncukkk sevgiicetiin52 ben covid olduktan sonra böyle oldum kendi kendime tuhaf kokular alıyordum ve soruyordum koku varmı die yo gayet iyi diyorlardı covid koku ayarlarımı bozdu resmen
sevgiicetiin52 Deleted16 sık sık havalandırıyorum asla havasız bırakmıyorum ama uyandığım o an inanılmaz koku oluyor bazılarında olmuyor bu koku neden bende oluyor psikolojim bozuldu artık🥺
Deleted16 sevgiicetiin52 Yok be herkeste oluyor. Ben uyanır uyanmaz kapımı açıyorum bebeğim uyuduğu için. Havalandırıp geri kapatıyorum. Hatta eşim ws ye kalkıp geri geldiğinde çok kötü kokuyor diyip havalandırır. Normal yani herkeste oluyor bu olmayan diyenin odası ya havalandırmalı ya da sallıyor 🤣 oda kokusu al olmadı fresh ya da meyveli. Bazende kendi ağız kokumuz burnumuza gelebiliyor. Ona da dikkat edin
BQuen sevgiicetiin52 arkadaşın dediği gibi herkeste oluyor ama mesela çok Baskin olmuyor sabah kalkıyorum koku almıyorum lavaboya gidip gelince oda çok kötü kokuyor sabaha kadar bu kokuyla mi yattık diyorum ama aslında koku dediğimiz şey havasızlık. Önümüz yaz kapı pencere açılır bol temiz hava gelir
ketenprenses Eşim dün parmağını kesti ayrı yattı bizden kolu alcidaydi kızım ortamizda yatıyor rahat edemez diye.iste bugün sabah bir kalktım oturma odası çok pis kokuyor😞hemen pencereyi açtım yatak odası büyük diye bizim koku olmuyor böyle ama havalandırma şart
Lagosiyawo sevgiicetiin52 petekte yanıyor olsa mutlaka sabaha karşı lavaboya kalkarsam o camı açıyorum temiz hava geliyor çok takıpım bu konuya bide eşim sigara içtiği için balkonda içiyor fakat dişlerinide fırçalasa illaki içindeki nefes verince kokar bide sık değiştirin uyku setinizi komple terliyoruz insanız elbet ondanda kokar