Arzum94 o defe komekci qıza dedim dedi olur ele şeyler amma heleki hecne yaza bilmerik

Nasibacva qasinti olanda ya infeksiya olur yada gobelek olur mende 1 heftediki cox uzr istiyirem sut çuruyu kimi axinti olur du vede çox qasinma olurdu yatmaqda bele zorlanirdim hekime yazdim bele bele di ozum bilmisdim uje gobelekdi dedi ki hee gobelekdi vaginanin ph dengesi pozulur hamile vaxti o yuzden infeksiya yada gobelek yaranir mene bir sam yazdi onu almisam 2 gundu qoyuram uje xeyir edir hekime demisdim usaqa ziyan vermez dedi qarsisin almaq lazimdir sam aldim yaxsidi

Nasibacva xeyir komekçi qiz kimdi ? Hekimdi ? Sehf deyib çunki qasindi olanda bur seye işaretdi di bir seyde ola bilere ancaq yene de gobelek yada infeksiya ola biler anam dediki mendede olmusdu gobelek ancaq axir aylarda ama mende ilk hefteler di hekim dedi mayalanma gobeleyidi

Ayteh he oda hekimdi. Dedi biraz gozle yazarıq. Men hamile qalandan mende sarı vidilenya gelir özde çox gelir. Birde qawınma olur. Oda wukur heleki kesib qawınma 3-4 gundu.

Ayteh baci mendede cixib ama mende hecbir belirti yoxdu uzur istiyirem axintimda ele deyil hekim hecne meslehet bilmedi dedi yaxwidi indi ayin yeni yanvarin 10gedecem doplere inweAllAh gorek necedi yeri rahatdimi bir wikayeti yoxdu 😉😄

Ayteh can gozel bacim dualarim senle ve qizlar sizledi inweAllAh herwey yaxwi olacaq bebiwleri qucagimiza alaciyig AllAh olmayanlara tez zamanda nesib etsin inweAllAh

Nasibacva Yaxma analizi ile bilmek olar ancaq mendede eleydi yaxma analizi verdim biraz bakteriya cixdi sam yazdi fso onlada getdi birdeki hamilelik zamani axintilarin rengi deyisir yeni en yxsisi ginekologunuza demekdir

5 gün sonra

NigarJan ag rengde
            Men ikinciye hamileyem ve menim yaxmam bu sefer sari rengde idi ama bakteriya cox ama cox az cixdi qadindan qadina deyisir