Dün değil de evvelsi gün arkadaşı davete çağırdık eşler aynı işi yapiyor devresi yani öyle diyim bizde sanırım biraz aramız bozuktu neyse arkadaşlar geldi kız da laf arasında bana bomba parası yatmış 500 dedi eşlere neyse ama eşim gelince bana zaten 200 verdi direk çocuğa şampuan alalım diye maddi durum biraz sıkıntılı bu aralar o yüzden nerden aldı acaba diye düşünmustum zaten verince geri dün aklıma geldi unutmuştum o ara sormayı dün sordum nerden aldın parayı diye napacan dedi bende ısrarla sordum parayı nerden alırım dedi bomba parası yatmış niye demedin falan dedim normalde herşeyi söyler ona istinaden sorabilirim hiç saklamaz bu sefer demedi gizli saklisi olacak bı durumu yok bana bomba parası seni ne ilgilendirir demeye getirdi seni niye seyyapiyorki dedi bende bozuldum iki gündür bozuk atıyorum daha da fark etmiyor yani sohbet etme çabası var sürekli ama benim eşimde bişeye kırıldım mi üzüldüm mu diye düşünmez az önce de ne zaman gönlümu almayi düşünüyorsun dedim ben ne yaptım ki vs bide oruç tutuyor ya barut resmen şu bir aydır adama öte git denmiyor iftara kadar bu sefer kafamda kırk tilki döndü benim neden demedi falan diye telefondaki bütün şifreleri vs bilirim şüphe edecek bı durum olmadı ama seni ne ilgilendirir gibi hissettirmesi kırdı