Adsizbayan sadece vücut mu saç yani kafaya da dökmüyor musunuz? bide o tuzlu su ile durulanmali mi hemen
ardından yoksa sade su dökebilir miyiz tuzlu sudan sonra anlatabildim mi ya🤣🤣

Deleted21 baktım bı ara söylemiyordu bulamadım daha doğrusu sadece anlatma vardı

Yasak_elma saçına değil canım omuzlarindan aşağı dokuyosun önce sağ sonra sol omzundan dokuyosun

Elzi sadece vücuduna önce sağ sonra sol omzundan aşağı dokuyosun canım ,eğer döktükten sonra kaşıntı yapuyorsa hafif durulayabilirsin,ama tuzlu su kalırsa daha iyi diyor Esra ezmeci

• Elzi bunu yanıtladı.

Elzi yok canm sadece sağ omuzdan başlanıp tüm vücuda dökmeye çalışıyorsun tekrar durulanilmiyor diye biliyorum tuz antiseptik sonuçta durulanmana gerek yok bence

Elzi evet canım kurulanirken zaten gider o ama tuzlu su olduğu için biraz kasindirabilir

• Elzi bunu yanıtladı.
      • Elzi bunu beğendi.

Elzi kız hayır normal kurulanip giyin😂tuz kalıntısı illa kalır üstüne su dökme sadece

• Elzi bunu yanıtladı.

papatya_ havluyla kurulayın diyosun🤣🤣 Allah’ım ya 🤦

5 ay sonra

Ecivicivokke Çapalamayı ne kadar süre boyunca yaptınız iyi sonuç aldınız galiba sürekli yapmak gerekiyormuş.Omuza avuç içine boyuna gibi…

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Yusra canm ben işe yaradığını düşünmüştüm yaptığım sıralar inanarak yapmak gerekir ve gerçekten olmadığım kadar pozitiftim demekten zarar gelmez derim 😊

Adsizbayan deneyeceğim eşimle teşekkür ederim dikkat etmem nokta varmi peki

bitterdelisi24 Benim bu cevabı yeni görmem, yeni bildirim geldi vallaha 😂 öylee deme yaa o benim canım kocam 😁😂😁😂 okusa su yazdığını içine oturur 😅 güncelleme yapıyım bari yapmışken. Tuz olmuş kaç para artık kavga edince yapıyorum, benim eşim aşırı gururlu kuyruğu dik olan birisi o bile tıpış tıpış geliyor ksösöeks gülmeyin ama bencede komik ama geliyor napıyım 😂😂

5 gün sonra

Hemsireanneg bende yeni gördüm merak etme :)) kız cidden yapıyor musun ciddi ciddi ? Allahım senin gibi guzel bi kadın bile yapıyorsa vay halimize :)

bitterdelisi24 Bu yanlış bir yöntem 🥲🥲 peygamber efendimiz gıdaların yemeklerin ağzının açık olmasini istememiştir , yiyecek içeceklere görünen yada görünmeyen varlıkların zarar verme olasılığı da yüksektir , habis kötü ruhlu şeylerin evimize musallat olmaması adına bu tür şeylere bence dikkat etmeliyiz kötü enerjiler için tuz koymak yerine daha farklı ve güvenilir yöntemler mevcuttur , mesela evde çok biblo fotoğraf ,ayna, kötü enerjileri ve habis ruhları çeken şeylerdir bunları azalttigimizda evdeki enerjide değişecektir, aktarlarda satılan bir ot var onu evin içinde yakıp güzel bir şekilde niyet edip dumanını dağıtmak kötü enerjiyi yok eder ismi tam aklıma gelmedi Google amcadan bı bakiveririm 💗💗 2. El kıyafetlerde çok etkiliyor malesef yaşantımızı ilk giyen kişinin kötü enerjisini alabiliriz burayada dikkat!!! güzel temizlemek lazım giyeceğimiz zaman , evimizi temizlik yaparken sirkeyle silersekte çok faydalı olacaktır yani bu benim düşüncem herkese saygı duyarım tuzdan medet ummak yerine dualarla ibadetlerimize dikkat etmek kötü enerji negatif olaylar büyü hicbirsey kalmayacak maneviyatimiz güçlü olacak ama maalesef bende dahil olmak üzere dikkat etmiyoruz edemiyoruz 😏 Rabbim tüm muslaman alemini kötü kişilerin şerrinden ve varlıklardan pis ruhlardan sevdiklerimizi muhafaza eylesin diyerek bitiriyorum cümlemi sana cevap vermek istedim çünkü senin postun diye belki baska okuyan diğer kullanıcılarada yardımcı olabilmişimdir , dediklerim tamamen genelleme kişiye özgü olarak söylenmemiştir yanlış anlaşılma olmasın bu tamamen benim deneyimlediklerim ve bana iyi gelen şeyler olduğu için yazmak istedim 💗💗 🥳 herkese hayırlı forumlar

bitterdelisi24 uydurmasyon bir bilgi. Enerjinin kötüsü iyisi olmaz. İnsan istedi mi olur aracı bir şeye ihtiyaç duyma kendini özgür bırak ne istiyorsan onu yap. Enerji dönüşür o da ısıya, ışığa harekete vs. ruha falan dönüşmez yani.

yaşantınızı güzelleştiren şeyler rutinden uzaklaşmanız harekete geçmeniz olacaktır genel olarak. Hareketsizlik ve durağanlık veya takıntılarınız üzerine çok düşüp olmama durumunu kaygı haline getirmeniz hayatınızı kötü hale getirecektir. Hormonlarınız da bu süreçte etkili ama onları yönetmek de sizin elinizde.

polyanacilik öneri sunuyor tuzdan medet umacağına kötü enerjiye karşı dua vs diyor biri diğerinden farklı değil ki. Dua iyi bir şey ama kötü enerjiyi habis şeyleri kovduğu için değil insanın kendini farketmesine kendi istek, arzu ve hayallerini ortaya dökmesi açısından güzel mutluluk verici bir şey. Kendini destekleyen arkasında olan birinin var olduğuna inanmasıdır olay (Allah’a el açıyoruz)

fatimaaaa Allah’a el âcmak dua ile niyet ile olmuyormu dua etme amacımız ney ??? Allah’ın duaya yada ibadetlerimize ihtiyacı var mı tabiki yok bunu zaten kendimiz için yapıyoruz arkada bir yaratıcının olduğunu bildiğimiz için ondan yardım istiyoruz tamamen niyetlerimizin ekmeğini yiyoruz binevi aslında dediklerimiz ayni kapıya çıkıyor gibi fakat anlatım tarzlarimiz farklı kötü enerji nazar bunlar vardır kanıtlanmıştır biz bunları niyetlerimiz ile cagiririz yada kovariz bu insana özgü birşey istemeyerek bunları cagirdimizdada bu tür peygamber efendimizin yaptığı şeyler ile kendimizi feraha çıkarabiliriz

bitterdelisi24 teşekkür ederim canım sende çoookkk güzelsin en önemlisi kalbimiz güzel gerisi boş. Angelina jolie’yi bile üzen erkekler varken bizi harcarlar 😂😂 her tartışmada yapıyorum, yaptığım gün yanıma geliyor. Tesadüf diyemiyorum artık ben, eskiden yanına giden bendim şimdi iş tersine döndü