Kizlar henuz esime dememistim ama ben 5 haftalik hamileyim.. bayram gunu hediye olarak soylemek istemistim.. bugun kanamam oldu baya da kanama ama agrim yok.. dusuk mu baska biseymi bilemedim.. cok korkuyorum napicami bilmiyorum.. 5 haftalik/ hamile olupta ve kanamasi olanlar varmi?? Yardimci olun😢

Nabersin61 ağrı olsun ya da olmasın acile gidip durumunuzu anlatmanız gerekirdi. Beta değerine bakıp bilgi verirler düşük mü değil mi. Ben iki kez düşük yaşadım her ikisinde de ağrım olmadı pıhtı şeklinde olmaya başlayınca hafiften ağrı hissettim ama adet ağrısının yarısı kadar bile değildi.

Ariel acili aradim suanda bisey yapamiyacaklarini soylediler.. cok yeni oldugu icin sadece beklemek gerekiyormus denildi:(
      Hollandada kaliyorum ben buranin sistemine ben taaaaa…

Nabersin61 ayaklarını yüksekte tutup strese girmeden yarını bekle istersen ve eşinle de durumunu konuşmalısın bence Dr görünmen şart. Ama ben olsam duramaz şu an da hastaneye girmiştim çoktan.. inşallah düşük değildir yerleşme kanamasıdır🙏

Ariel insallah degildir.. cok korkuyorum
          Esim iste suan aradim geliyor

Nabersin61 nasıl ya bir kan tahlili bile mi yapamıyorlarmış 🤷🏻‍♀️ Öyleyse yapacak birşey yok strese girme ayaklarını yükseğe koy ve sadece dinlen sakin kalmak çok zor ama rahatlatmaya çalış kendini herşey olacağına varır.

Nabersin61 ağlamayın lütfen eşiniz geldiğinde soluğu acilde alın oraya gidince illa bakmak zorundalar ultrasonlada bakarlar betayada bakarlar ağlayıp kendinizi strese sokmayın inşallah korktuğunuz başınıza gelmemiştir ufaklık sadece korkutmak istemiştir biliyorum zor bi durum ama evde kendi kendinizi yemeniz daha kötü telefonda illaki beklemek lazım derler siz direk gidin eşiniz gelince

Deleted21 aaa yurt dışındamı arkadaş ben türkiyede diye düşünmüştüm
              Aklıma bian kızımdan önce yaşadığım düşük geldi apar topar 6. Haftada kanamayla dr gitmiştim ve bakmamıştı bile (rusyada yaşıyorum bende) ve bana kaç çocuğum olduğunu sormuştu 2 dediğimde ee varmış çocuğun çocuğu napıcan kanama başladıysa düşmesini bekle başka bişey yapamam demişti gudubet karı 😥😥😥

Nabersin61 yaşayan biri olarak ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.. çaresizlik çok kötü. Ama en kötü senaryoya kendini hazırla ki sonucunda büyük hayal kırıklıkları üzüntüler yaşamayasın.. kendini teselli etmeye çalış sonuç ne olursa olsun en hayırlısı olacağını düşün

Ruzgarin_kadini ay evet öyle yazmiş ya arkadaş Hollanda diye . Türkiye’de öyle bişey yok hemen gidiyorsun . Bende Danimarka’dayım bir keresinde oğlum düşmüştü anladım çocuk bayıldı ambulansı aradım anlatıyorum hala salak salak sorular soruyorlar😡 . Merhametsizler , evlat evlattır. 😡inş korktuğu gibi olmaz arkadaş 😢

Nabersin61 hemen doktora git hamilelikte kanama hiç normal değil birde çok kanamam var diyorsunuz,😔😔Allah gönlünüze göre versin

Nabersin61 kanama gebelikte ne olursa olsun risk demektir esine söyle ve hemen acile git düşükte olabilir yogun kanama risk