Dedikoducu22 Sivilce gibi ama canımı çok yakıyor sıkamiyorum da büyüdü iyice beyaz var ucunda ama yapamıyorum canım yaniyor 🤦
bitterdelisi24 Dedikoducu22 uçuk olabilir mi ? :)) sarımsak varsa ortadan kes.. iç kısmını oraya bastır dogal antıbıyotik cok iyi gelir basta yanar biraz ama mıkrobu kırar yayılmasını önler
Marbled Dedikoducu22 Bakteri kaynaklı olabiliyor. Makyaj kalıntısı falan kaldıysa ya da siyah nokta varsa sivilceye çeviriyor. Oynama bence. Oynayınca iyice büyüyor ve dudağı şişiriyor. 🤦
roseriary Dedikoducu22 uçuk değil sivilce Hiçbir şey sürmeyin, dokunmayın. Patlarsa mor bi iz kalıyor geçmiyor. Genellikle yağlı yemek yedikten sonra veya ruj sürünce uzun süre kalırsa çıkıyor. Her ikisinden sonra da güzelce temizleyin yüz temizleme jeliyle.
roseriary Dedikoducu22 tekrar sivilce gibi olacak. Bu sefer dokunmamaya çalışın. 1 haftaya söner. Umarım izi kalmaz.
Pikoo Dedikoducu22 ay kız ne güzel anlattın sivilce sıkma hastası olan ben canımı çektirdin 😂 geçmiş olsun 🌸
Melmomss Dedikoducu22 ben mi postu attım diye sorguladım dün sabah bende de çıktı sivilce gibi ama değil siyah nokta için çubuklar oluyor yuvarlak biraz acıdı ama içerisindeki sıvıyı alınca çok rahatladım uçuk olduğunu zannetmiyorum olsa anlarsınız
Melmomss Dedikoducu22 biri iz kalabilir yazmış ama inanılmaz acıyordu dediğiniz gibi bebeğimde ister istemez suratıma dokunmaya çalışıyor acı ikiye katlıyor yaptım malesef 🤷🏻♀️