mamacita Kızlar bana hafif, kullanımı kolay, çok büyük olmayan bebek arabası önerir misiniz? Kendi kullandığımı sattım, yeni almak istiyorum
Niniko123 mamacita Bizimkide Baby canyon plus, eşek ölüsü mübarek. 😂 bende şurda durayım onu satıp kabin boy alırım belki
PiTi mamacita ya biz baston arıyorduk ebebekte baby plusun bir arabasını önermişti çalışan aşırı hafifti katlayınca da çok yer kaplamıyordu marka tercihiniz var mı bilmiyorum ama görünüşü travel sistemlere benziyordu çok hoş bişeydi
Melmomss mamacita bende elimizdeki travel sistem bebek arabasını çıkarıp daha pratik kabin boy bakıyorum aklıma yatan Kraft hamilton r1 ve kinderkraft Nubı bebek arabası var hamilton baya pratik ve fiyat olarak daha makul geliyor çok yüksek ihtimalle onu alacağım kinderkraftın tentesi daha uzun ve ayak örtüsü mevcut kalite olarakta eminim daha iyidir ama çok pahalı 😂 Kraft r1 alacağım ya karar verdim
Mirinda mamacita ben bagi- easyfold 2 travel sistem kullanıyorum. Hem küçük yer kaplamıyor hem çok hafif, kolay katlanıyor, sürüşü çok rahat kusursuz bir araba yani. Pusetli hali bile çok kolay. Tabi 4 aydan sonra puseti kaldırdım şimdi normal baston araba gibi hiç kaba değil
dramaqueencnm mamacita ben doona kullanıyorum keşke daha önce keşfetseymişim çok hafif benim için en güzel yanı ayrıca oto koltuğuna gerek yok katlandığında oto koltuğu oluyor emniyet kemerinin geçmesi için de yeri var sürüşüde çok güzel
dramaqueencnm Melmomss şuan ki rahatlığını bildiğim için bi tane daha çocuğum olsa yine de doona alırdım 13 kiloya kdar taşıyor olması lazım zaten 1 yaşından sonra bebek arabasına çok ihtiyaç duymuyorum
Melmomss dramaqueencnm evet memnuniyet oranı çok yüksek bir ürün ama uzun vadeli kullanım için uygun değil fiyatını da düşününce 😂😵💫 hem bizde 2-3 yaşa kadar kullanacağız canım 10 yaşa kadar değil 😂🤷🏻♀️
sosyolog1kadin mamacita kesinlikle kabin boy bebek arabası. Tek hamle ile küçücük çanta kadar oluyor hem hafif hem pratik hem kullanışlı bende almak istiyorum
zeynep266 mamacita kanz f go kabin tipi tek elle kapanır hafif yenidogandan 20 kiloya kadar kullaniliyo ben 3 aydır çok memnunum